StoryEditorOCM
ShowbizTUŽILA JE SUTKINJA

Severina se nije pojavila na sudu, uživa u Istri? Čeka je još jedno ročište, svi se pitaju hoće li joj Igor Kojić pomoći

Piše Ivana Prgomet
17. listopada 2023. - 14:42

Danas je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu oko podneva održano ročište povodom tužbe koju je protiv Severine Vučković podnijela sutkinja Lucija Lasić koja je sudila u sporu između pjevačice i njenog bivšeg partnera Milana Popovića s kojim ima malodobnog sina.

Pjevačica se nije pojavila na ročištu već samo njena odvjetnica Jasminka Biloš, koja je bila bez komentara. Večer prije ročišta na svojoj društvenoj mreži Severina je objavljivala fotografije iz Istre. Posjetila je zvjezdarnicu Višnjan te dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Borisa Ružića na njegovom imanju. Inače Ružić je aranžirao Sevino vjenčanje s Igorom Kojićem u istarskim Balama, ali i u Beogradu 2015. Seve i Ružić jako su bliski pa joj je dizajner interijera bio i uzvanik na njenom rođendanu. 

image

Jasminka Biloš
 

Željko Puhovski/Cropix

Podsjetimo, Severinu je sutkinja Lasić tužila prije tri godine nakon izjave pjevačice na pressici povodom početka regionalne turneje "Magic Tour": "Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje.

Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić". Sutkinja Lasić tužila je pjevačicu za povredu prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od nešto manje od 3.000 eura. Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje je odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da malodobni sin pjevačice i srpskog biznismena stanuje s ocem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Na sjednici vijeća Županijskog suda u Splitu sutkinja Lasić zatražila je izuzeće iz predmeta uz objašnjenje kako je podignula privatnu tužbu protiv pjevačice. 

image

Severina Vučkovic i Igor Kojić



 

Vojko Bašić/Cropix

Inače, Severinu i slijedeći tjedan čeka ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu na kojem ju je tužila učiteljica škole koju pohađa njen malodobni sin nakon incidenta u školi krajem 2019. Pjevačica je tad optužila učiteljicu da joj je dijete zlostavljala psihički i fizički.

Učiteljica pak od Severine traži odštetu u iznosu od 10.000 eura. Zanimljivo je kako je Seve u tom predmetu kao svjedoka pozvala svog sad već bivšeg supruga Igora Kojića, s kojim je u međuvremenu raskinula odnose, a koji se i zbližio s njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim godinama vodi sudske procese.

U trenutku kad je Igora zvala za svjedoka, u siječnju 2021., Seve i bivši nogometaš već mjesecima nisu živjeli zajedno. Navodno su bili zahladili odnose nakon što je pjevačica mjesec dana provela kod obitelji Kojić na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Tad su se iz vile čuli povišeni glasovi. Igor je u konačnici iselio iz Sevina penthousea u Zagrebu u travnju 2021. a u kolovozu iste godine Seve je potvrdila da se razvela od Kojića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:00