StoryEditorOCM
Showbizdeset nepoželjnih

Severina otkrila koje pjesme ne želi pjevati na koncertima, hoće li se sutra u Zadru držati obećanja?

Piše Scena sd
12. travnja 2024. - 11:08

Severina kao i Zadrani i gosti koji će doći i iz drugih gradova bliže i dalje okolice pripremaju se za sutrašnji koncert popularne pjevačice u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Znajući ozbiljnost i profesionalnost s kojom Severina priprema koncerte te koliko je njeni obožavatelji vole ne treba sumnjati u dobru zabavu.

Međutim, uoči sutrašnjeg koncerta pjevačica je na Instagramu objavila popis od deset pjesama iz svoga bogatoga kataloga koje nisu na stalnom repertoaru, odnosno koje ne pjeva na koncertima.

To su redom: Mrtav bez mene, Magija, Gade, Hazarder, Alcatraz, Hurem, Haljinica boje lila, Adam i Seva, Sekunde i Hrvatica.

Pjevačica je naznačila da je to tek prvi dio pjesama (vol. 1), što bi značilo da ih ima još koji joj nisu na srcu i glasnicama.

Severina je ipak ostavila mogućnost da neku od njih izvede na koncertu. Pratitelje je upitala: "Hoćemo li neku od tih ipak otpjevati u subotu u Zadru? Koji je vaš fav?".

Navedena objava dobar je koncertni potez jer otvara mogućnost da publika na koncertu "iznudi" pokoju pjesmu. Pjevačica i bend, kao dokazani profesionalci, u stanju su izvesti svaku od njih.

image

Vidjet će se hoće li Seve otpjevati neku od pjesama koje ne pjeva

Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:12