StoryEditorOCM
ShowbizPROBLEMATIČNI GLUMAC

Sergej Trifunović pušten na slobodu, evo što je rekao tužitelju nakon što su ga uhitili zbog posjedovanja droge

Piše I. P.
20. travnja 2024. - 14:30

Nakon što je u četvrtak navečer u beogradskom naselju Voždovac uhićen zbog sumnje da je imao pet grama droge, nakon  saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Sergeju Trifunoviću ukinuto je zadržavanje, piše Kurir.

Glumac je, piše Kurir, priznao da je drogu držao za osobnu upotrebu i za njega nije predložen pritvor.

Drugi osumnjičeni koji je uhićen s Trifunovićem i kod kojeg je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor, dodaje sugovornik Kurira.

Podsjetimo, njih je policija, prema neslužbenim informacijama, zatekla tijekom primopredaje droge i po nalogu tužiteljstva im je tada određeno zadržavanje.

Ovo nije prvi put da je glumac ima problema sa zakonom. Početkom proteklog rujna priveden je u Splitu, kada je prijavljen zbog dva nedjela - držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Sve je počelo sukobom na plaži gdje je doveo svog psa iako ta plaža nije bila predviđena za životinje. Sveukupno je na kraju u dva dana napravio pet prekršaja. Zbog opetovanih ponavljanja prekršaja, zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku i sve zemlje u Europskoj uniji, te u Norvešku, Island i Lihtenštajn.

Samo mjesec dana kasnije Trifunović je uhićen u Beogradu jer nije htio platiti novčanu kaznu. Kazna je zamijenjena zatvorskom, no ubrzo se predomislio i ipak je platio, nakon čega je i pušten na slobodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:30