StoryEditorOCM
Showbizna palagružu

Reportaža iz Slobodne Dalmacije frontmena Daleke Obale Jakšu Jordesa inspirirala za novu pjesmu; poslušajte je

Piše SCENA SD
29. kolovoza 2023. - 13:51

Slobodna Dalmacija nedvno je objavila reportažu s Palagruže novinarke Ivane Kapetanović koja nije prošla ispod radara ni frontmenu Daleke Obale i poznatom saksofonistu Jakši Kriletiću Jordesu. Čak ga je toliko dojmila da je snimio pjesmu o njoj.

Lanternist Vojo živi na Palagruži već 24 godine, doveo je i Njemicu, vole se kao i prvog dana. Bili smo tamo, evo priče

‘Noćas san napravia pismu novinarki i prijateljici Ivani Kapetanović koja je nedavno bila na Palagruži i to dva puta u tjedan dana. Toliko se zaljubila u nju da me inspirirala ta njezina sreća i ludost. 

Toliko mi je bila zabavna i nakon što sam pročitao njezin tekst u Slobodnoj Dalmaciji san joj reka da sklepa neki tekst koji san doradija i uglazbija u 10 minuta. Naravno želin joj da joj tulum za pir bude na Palagruži!‘ napisao je Jakša uz video pjesme na svom Fejsu.

Nakon što je posjetila Palagružu i vratila se oduševljena, što ste mogli pročitati u reportaži, Ivana je otišla ponovno tamo za samo šest dana. Nitko se nikad, rekli su joj svetioničari, nije vratio u tako kratkom roku, pa je pjesma, vjerujemo, zaslužena, a šaljive stihove nije bilo teško ‘sklepati‘. I mi joj želimo isto što i Jakša, o sitnicama organizacije tuluma na Palagruži mislit ćemo kasnije, do tada uživajte u pjesmi. 

image
Paun Paunovic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:11