StoryEditorOCM
ShowbizPIŠEM TI PISMO...

Premijer razočaran jer Taylor Swift nije uvrstila njegovu zemlju na svoju turneju, obratio joj se putem Twittera

Piše SCENA SD
8. srpnja 2023. - 12:34

Čini se da je kanadski premijer Justin Trudeau tajni obožavatelj pjevačice Taylor Swift. Naime, otkrilo se da je na Twitteru objavio poziv superzvijezdi Taylor Swift tražeći od nje da u sklopu svoje turneje posjeti i kanadske gradove. 

Taylor Swift je u srijedu objavila da dodaje još 14 europskih i britanskih koncerata u svoju turneju, ali u Kanadi se neće održati niti jedan jedini koncert. Njezina međunarodna turneja ima koncerte u  Meksiku, Europi, Aziji i Australiji tijekom sljedeće godine.

Trudeau je na Taylorin tvit odgovorio parafraziranim stihovima iz njezinih pjesama, objavivši "To sam ja, bok. Znam da bi te gradovi u Kanadi rado ugostili. Nemoj da bude još jedno okrutno ljeto. Nadamo se da ćemo se uskoro vidjeti."

Zanimljivo je da  se o Taylor Swift govorilo i u kanadskom Donjem domu: konzervativni zastupnik Matt Jeneroux rekao je prošlog mjeseca da će podnijeti "službenu" žalbu "u ime svih Swiftiesa‘‘ u zemlji.

Ni Taylor ni njezin menadžment nisu se osvrnuli na premijerov tvit.

Swift je oduševila svoje obožavatelje objavom kako će svoju Eras turneju iduće godine proširiti na UK i Europu. Taylorin europski dio turneje kreće 9. svibnja 2024. u Parizu i završava 17. kolovoza u Londonu gdje će joj se na pozornici kao posebna gošća pridružiti Sabrina Carpenter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 04:03