StoryEditorOCM
ShowbizKRAH LJUBAVI

Prekinuli omiljeni Imoćani iz ‘Superpara‘ Danijela i Josip. Zajedno su išli živjeti u Njemačku i razmišljali o svadbi...

Piše I. P.
4. ožujka 2024. - 13:53

Mladi Imoćanin Josip Ajduk otkrio je na svojoj društvenoj mreži da su on i njegova sugrađanka Danijela Dragović, koji su se natjecali u prvoj sezoni "Superpara" prekinuli nakon sedam godina veze. 

Josip jena svom Instagram Storyju podijelio crnobijelu fotografiju na kojoj se grle i stavio pjesmu ‘Jednom kad noć‘ od Opće opasnosti. Nakon toga je pokazao reakcije svojih prijatelja na njegovu objavu. "A ništa. Ako je suđeno, pomirit ćete se", napisala mu je jedna pratiteljica. "Tako je, sestro moja", odgovorio je Josip. 

Danijela je pak sa svog Instagrama obrisala sve objave. 

image

Danijela Dragović i Josip Ajduk

Rtl Promo/

Inače, Josip je nedavno za RTL.hr otkrio da su se on i Danijela vratili u Hrvatsku nakon preseljenja u Njemačku te da razmišlja o ženidbi.

- Više ne živimo u Njemačkoj. Vratili smo se natrag u Hrvatsku i naš rodni grad Imotski gdje smo prve korake napravili te smo se preselili u Makarsku gdje radimo i živimo. Naša veze ide po starom. Klasika. Sve je u redu s nama - rekao je. 

Priželjkivao je i da njegova veza s Danijelom ode korak dalje.

- Valjda ću se ženiti dogodine. Možda je brzo zaprosim - rekao je tad. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:21