StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV U KAZALIŠTU

Predstava s neponovljivim epilogom: Naš glumac nakon izvedbe u Varaždinu zaprosio kolegicu, kleknuo pred nju

Piše SCENA SD
11. ožujka 2024. - 15:02

Da ljubav na kazališnim daskama, osim glume, može biti i zbiljska, uvjerila se sinoć publika Varaždinskog HNK-a, koja je sinoć gledala izvedbu predstave ‘‘Gola istina‘‘, održane u sklopu 15. Tjedna smijeha. 

Glavne likove igraju komičar Aleksandar Lazić i Nataša Popović, i premda u predstavi glume par, njihov se odnos tu ne završava, jer osim u onom poslovnom, dvojac je par i u "stvarnom" svijetu.

Ipak, glavni je glumac uspio pružiti publici, ali i svojoj odabranici predstavu koje će se uvijek sjećati. Aleksandar je pred punim kazalištem na pozornici kleknuo i zaprosio Natašu, a publika je odmah počela pljeskati. Nataši je trebalo neko vrijeme da shvati što se događa, i izgovori sudbonosno da. 

‘‘Ovo je najljepši trenutak 15. Tjedna smijeha. Glumac je na sceni zaprosio glumicu. Čestitamo, Aleks i Bara, na velikoj ljubavi, na odličnoj predstavi i svima u publici na divnim reakcijama‘‘, piše na Facebooku na stranici Kerekesh Teatra, koji je podijelio video.

‘‘Znala sam da je lud, ali ovo nisam očekivala!!! O ovome sanja svaka djevojka, a eto, ja upravo živim svoj san. Iiii, rekla sam DA!‘‘ rekla je sama glumica, koja je podijelila video iz drugog kuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:11