StoryEditorOCM
ShowbizGALANTNA GESTA

Poznati glumac pokazao da nije škrt kao što se pisalo: pogledajte koliku je napojnicu dao na parkiralištu

Piše Tanja Vučićević/Gloria
25. listopada 2023. - 11:30
Ben Affleck daje napojnicuThecelebrityfinder/mega/The Mega Agency/Profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumac Ben Affleck demantirao je navode koji su se krajem prošle godine proširili društvenim mrežama kada je nakon ručka u restoranu Shutters u Santa Monici pokazao da ipak ne škrtari kada su napojnice u pitanju. Nakon što je uživao na ručku sa svojom 14-godišnjom kćeri Seraphinom i 15-godišnjom pokćerkom Emme, slavni je glumac kod preuzimanja automobila na parkiralištu vozaču u ruke dao napojnicu od 100 dolara, što su uhvatili fotografi okupljeni ispred restorana, piše Gloria.

image

Ben Affleck dao je 100 dolara napojnice

Thecelebrityfinder/mega/The Mega Agency/Profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

Seraphina, koju je dobio u bivšem braku s Jennifer Garner te kći njegove druge supruge, Jennifer Lopez, iz braka s Marcom Anthonyjem, uživale su u provodu i još su jedan dokaz kako ta velika obitelj skladno funkcionira.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u srpnju prošle godine, a nakon vjenčanja otvoreno su govorili kako se trude da "spoje" svoje dvije obitelji, osobito jer su sva djeca trenutačno u tinejdžerskim godinama.

"Imamo pet tinejdžera. Zaista je izazovno. Odjednom im više nisi najbolji prijatelj koji želi biti s tobom cijelo vrijeme. Osjećam se kao da jašem valove", priznala je Jennifer Lopez u jednom intervjuu. Par osim Emme i Seraphine odgaja i Maxa, Emminog brata blizanca koje je Lopez dobila u braku s Marcom Anthonyjem te Violet i Samuela, Benovu djecu iz braka s Jennifer Garner.

image

Ben Affleck, Seraphina i Emma

Thecelebrityfinder/mega/The Mega Agency/Profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 18:40