StoryEditorOCM
ShowbizLAKO TAKO

Poznata manekenka Chrissy Teigen otkrila kolika vojska dadilja sudjeluje u odgoju djece koju ima s Johnom Legendom

Piše M. Č.
15. svibnja 2023. - 16:18

Protekla nedjelja, koja je, kao druga nedjelja u svibnju, prema tradiciji koja je započela 1907. godine, obilježena je kao Majčin dan u Sjedinjenim Američkim Državama i brojnim drugim zemljama svijeta.

Premda u početku nije tako zamišljen, i Majčin dan je, poput brojnih drugih sličnih "dana", uvelike komercijaliziran, a osim za intimna slavlja u obiteljskom krugu i odavanje počasti majkama, bakama..., prilika je to i da mnogi manje ili više slavni na svojim profilima na društvenim mrežama zahvale majkama i majčinskim figurama.

image

Chrissy Teigen ima troje djece i četiri dadilje

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Manekenka i uspješna poduzetnica Chrissy Teigen, supruga slavnog glazbenika Johna Legenda, dala je tom danu dodatni značaj i na Instagramu se zahvalila dadiljama koje brinu o njezinoj i Johnovoj djeci.

Djece je troje, to su sedmogodišnja Luna, četverogodišnji Miles i četveromjesečna Esti, a o njima brine ekipa od četiri dadilje! Chrissy je objavila fotografije dadilja s djecom, ali nije objavila njihova imena ni bilo kakav drugi trag kako bi zaštitila njihovu privatnost.

- Zahvalna sam za sve ljude koji mi omogućavaju da budem najbolja moguća majka. Beskrajno sam zahvalna za vašu prisutnost u ovom domu i svim našim životima. Volimo vas – poručila je 37-godišnja Chrissy dadiljama svoje djece na Instagramu.

image

Chrissy Teigen i John Legend

Stefani Reynolds/Afp

Ima se, može se – tako bi glasio jedan od najjednostavnijih komentara budući da se Johnovo i Chrissyno zajedničko bogatstvo procjenjuje na oko 110 milijuna dolara. Oni zlobniji zapitali su se, uz dodatnu informaciju da s obitelji živi i Chrissyna majka Vilailuck Teigen, koliko zapravo sama Chrissy ima obaveza oko djece.

Bilo je i dosta komentara, među njima i profesionalnih dadilja, u kojima se zahvaljuju Chrissy što je iskazala poštovanje prema ljudima koji joj pomažu u brizi za obitelj. Naime, brojne poznate žene ne spominju pomagače iza scene, a većina ih ima, naročito ako se radi o brojnijoj obitelji i vlastitoj karijeri.

image
Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

Ovog utorka će Johnova i Chrissyna obitelj proslaviti peti rođendan njihovog sina Milesa. Par se upoznao 2006. na snimanju spota za njegovu pjesmu "Stereo", zaručili su se u prosincu 2011. godine, a vjenčali u rujnu 2013. godine.

Malena Esti stigla je u obitelj nakon što su 2020. u petom mjesecu trudnoće izgubili sina Jacka zbog komplikacija vezanih uz dugotrajno krvarenje. Mediji su to opisivali kao kasni spontani pobačaj, a Chrissy je 2022. pojasnila da se radilo o abortusu kako bi se spasio njezin život jer beba nije imala nikakvih izgleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:29