StoryEditorOCM
ShowbizOd vrha do dna

Potpuna preobrazba i zaokret života: Nekadašnja ljepotica i poznati model sad nema zube, jede iz smeća i spava na ulici

Piše SCENA SD
1. rujna 2023. - 12:42

Loni Willison nekoć je bila popularni model, a njena je priča jedna od najtužnijih iz Hollywooda. Loni je nekad imala sve, a sad živi na ulici, hrani se od ostataka koje pronađe u smeću, a od njene legendarne ljepote nije ostalo gotovo ništa, piše Story.hr.

Njen pad počeo je 2012. godine kad se udala za Jeremyja Jacksona, zvijezdu serije ‘Spasilačka služba’. Izvana su izgledali kao najljepši par, no problem su počeli rano, a već dvije godine nakon vjenčanja u njihov dom morala je intervenirati policija zbog obiteljskog nasilja.

Loni je tad tvrdila da ju je Jeremy u napadu bijesa udarao i davio te da joj je slomio dva rebra, no nije podnijela tužbu. Par je prekinuo odmah nakon toga.

Nakon prekida ostala je bez posla, a počeli su i mentalni problemi te je Loni brzo završila na ulici gdje živi od 2016. Iako su joj, kad je otkriveno kako živi, neki nudili pomoć, ona sve odbija, a u intervjuu iz 2019. je rekla da joj ‘ide dobro’ i da joj pomoć nije potrebna.

image
VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njen se izgled drastično promijenio pa je u njoj zaista teško prepoznati nekadašnju ljepoticu. Svoju nekad dugu plavu kosu odrezala je sasvim kratko, a na fotografijama je se najčešće vidi sa šiltericom i cigaretom u ustima.

‘Stalno me pljačkaju. Ljudi kradu moje stvari. Nastojim cijelo vrijeme biti jako prljava da me netko ne bi napao. Što sam prljavija i smrdljivija, to bolje. Čini se da te dvije stvari pomažu. Odrezala sam kosu kako bih izgledala drugačije. Sama sam je odrezala. No ipak su me napali‘, ispričala je ranije za Daily Mail.

Ranije put je privukla pozornost u svibnju kad je dala intervju za X17online, a svi su primijetili njene iskrivljene prste pune modrica.

‘Netko ih je slomio. Bit ću dobro’, rekla je tad Loni.

image
Instagram

Početkom lipnja svjetske medije je obišla snimka na kojoj se Loni vidi kako puši crack s još jednim beskućnikom.

Sad su je paparazzi ‘uhvatili’ na ulicama Los Angelesa kako gura kolica sa svojom skromnom imovinom, a primjećuje se da joj je jedno oko natečeno i da ima modricu, piše Story.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 08:35