StoryEditorOCM
Showbiz‘house tour‘

Pogledajte luksuznu kuću Marca Cuccurina na kojoj je godinama radio s partnerom: ‘S 22 godine mogu ponosno reći...‘

Piše SCENA SD
11. srpnja 2023. - 18:58

Influencer i pobjednik showova ‘Ples sa zvijezdama‘ i ‘Zvijezde pjevaju‘ Marco Cuccurin uselio se u novu kuću te nasmiješeno pozirao s ključevima u ruci.

Na Instagramu je podijelio niz fotografija u kojima je pokazao interijer kuće na kojoj je dugo radio s tajanstvenim partnerom, a i otkrio da je sam zaslužan za njeno uređenje. Lokaciju novog doma nije otkrio, piše story.hr.

‘Ovu avanturu pratite dugo i red je da znate i priču. Krenuli smo na početku korona pandemije i slagala se doslovce cigla po cigla. Nekad nije bilo novaca pa je mjesecima sve stajalo, a nekada smo riješili velike stvari u svega nekoliko dana. Ukupno je bilo potrebno 3, gotovo 4 godine da bi sve što vidite bilo stvoreno, namješteno i da bi mi sretno uselili unutra.

Uz naše ruke i ruke vrijednih majstora naša kuća iz snova je gotova!! Cijeli house tour možete pogledati na mom yt kanalu Marco Cuccurin, a ja ponosno mogu reći da s 22 godine idem uživati u našoj kući!!! Pusica!"‘, napisao je Marko ispod fotografija, a u komentarima su mu se odmah javile Petra Kurtela, Ivana Kindl i Daria Lorenzi.

image
Neja Markicevic/Cropix

‘Brutalno izgleda, svaka čast‘, ‘Ponosna sam jako, zaslužio si sve pa još i više‘, ‘Sa 22 godine imati svoju kuću, skidam kapu‘, ‘Ponosna do neba‘, bili su samo neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:48