StoryEditorOCM
ShowbizEMOTIVNI TRENUTAK

Ovo se ne može nadmašiti; I Seve je za Valentinovo, dobila dar, i to od njoj najvažnijeg ‘muškarca‘ u životu

Piše Vanesa Tenžera
15. veljače 2024. - 06:25

Dok mnogi slave ljubav na Valentinovo cvijećem,čestitkama i čašama vina sa svojim odabranicima, za Severinu je ovaj dan dobio novo značenje. Na Instagramu je podijelila trenutak koji je potaknuo lavinu emocija - buket ruža s dva srca, dar njezinog sina, simbol ljubavi koja nadilazi sve prepreke. Sliku je objavila uz riječi "Hvala sine". 

Međutim, ovaj dirljiv trenutak dolazi u vrijeme duboke tuge, dok je Vrhovni sud u Zagrebu donio odluku kojom je Severina izgubila skrbništvo nad svojim sinom Aleksandrom koji se vraća ocu, srpskom biznismenu Milanu Popoviću.

Iza svakog cvijeta koji je primila od svog sina krije se ne samo ljubav, već i sjećanje na sve trenutke koje su proveli zajedno, sve suze i smijeh koji su dijelili.

image
Screenshot/instagram/

Dugogodišnja pravna bitka za skrbništvo nad sinom započela je prije gotovo devet godina, a sada je kulminirala odlukom suda koja je pogodila ravno u srce ove majke. "Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol", izjavila je Severina, izražavajući svoju bol i nepravdu koju osjeća.

"Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati. Nećete me više zafrkavati protivno želji djeteta."

Unatoč izgubljenim bitkama u sudnici, ljubav između majke i sina ostaje neuništiva. "Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim djetetom", rekla je Severina, izražavajući snagu i odlučnost da se bori do kraja. U ovim teškim vremenima, njihova povezanost i podrška jedno drugome postaju izvor snage i nade.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:02