StoryEditorOCM
ShowbizNEPOBJEDIVA ZVIJEZDA

Osoba godine magazina Time Taylor Swift o svađi s Kim Kardashian i Kanyeom Westom: Mislila sam da je mojoj karijeri kraj

Piše I.P.
6. prosinca 2023. - 22:11

U intervjuu za magazin Time, koji ju je proglasio osobom godine, 33-godišnja Taylor Swift osvrnula se na svađu s Kim Kardashian i Kanyeom Westom iz 2016. 

West je 2016. snimio pjesmu koja je uključivala vulgarne stihove o Taylor, tad zvijezdi u usponu. Kanye je tvrdio da je Taylor pristala na spominjanje u tekstovima, ali nakon što je ona to zanijekala, Kim se također umiješala u svađu i objavila ono što je Taylor opisala kao ‘ilegalno snimljeni telefonski razgovor‘, piše T portal.

image
Jean-baptiste Lacroix/Afp

Taylor je rekla da joj se takvo javno sramoćenje tada činilo kao ‘kraj karijere‘.

- To me psihički spustilo na mjesto na kojem nikad prije nisam bila. Preselila sam se u stranu zemlju. Godinu dana nisam napustila iznajmljenu kuću. Bojala sam se telefonirati - rekla je.

Tijekom tog razdoblja gotovo je nestala iz javnosti, što je, kako kaže, rezultat sukoba s Kim Kardashian i Kanye Westom. - Odgurnula sam većinu ljudi u svom životu jer više nikome nisam vjerovala. Potonula sam jako, jako duboko - rekla je Taylor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:46