StoryEditorOCM
Showbizsnimili ga paparazzi

Nove fotografije šokirale obožavatelje holivudske legende, njegovo zdravlje je sve gore: ‘Tužno je gledati ga ovakvog‘

Piše SCENA SD
2. prosinca 2023. - 10:07

Paparazzi su u New Yorku snimili Morgana Freemana dok je napuštao zgradu te ulazio u automobil. Svi su primijetili da je znatno smršao, pa ga neki odmah nisu ni prepoznali. Video je pogledalo više od 20 milijuna osoba.

"Tužno je gledati ga ovakvog",  "Kada on umre, to će biti veliki gubitak za svijet", "Izgleda da je vrijeme da se oprostimo od glumaca koje su naše djetinjstvo učinili ljepšim", neki su od komentara.

Obožavatelji su primijetili da Freeman nosi kompresijsku rukavicu na jednoj ruci. Podsjetimo: Freeman je 2008. doživio prometnu nesreću: sletio je u jarak, a ljekari su morali koristiti hidraulične škare kako bi ga oslobodi iz automobila. Glumac je imao višestruke prijelome kostiju i proveo je više od četiri sata na operaciji.

Nakon nesreće nije mogao pomjeriti lijevu ruku, počela je oticati te je odlučio nositi kompresijsku rukavicu kako bi ublažio simptome. Freeman ima trajno oštećenje živaca i nepodnošljiv bol u ramenu.

Njegovu prijatelji su u kolovozu objavili da je izgubio više od 25 kilograma, zbog čega je morao odgoditi i neka poslovna putovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 21:09