stdClass Object ( [id] => 1279822 [title] => Nives Celzijus šokirala priznanjem našem novinaru na temu muškaraca. Većina bi od nje drugo očekivala, evo priče [alias] => nives-celzijus-sokirala-priznanjem-nasem-novinaru-na-temu-muskaraca-vecina-bi-od-nje-drugo-ocekivala-evo-price [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Jedni će za Nives Celzijus reći da je žena zmaj, drugi kako s njom nikad nije dosadno. Osim što se bavi pjevanjem i glumom, piše i knjige, a odnedavno je uskočila i u jednu novu ulogu - showbiz detektivke u popularnom showu "Masked Singer" na RTL-u, koji se daje večeras na RTL televiziji.

- Prvu smo emisiju i Nikolina i ja bile bolesne. Ja sam imala dosta visoku temperaturu i nisam mogla uživati koliko sam htjela, ali sada se baš iskreno zabavljam. Imala sam i podršku kćeri i prijateljica koje su nas došle gledati u prvoj emisiji - priča nam Nives s kojom smo se u ćakuli dotakli i sekspila koji je krasi, muško-ženskih odnosa, a pitali smo je i bi li opet stala pred oltar.

Gluma, najveća ljubav

Što je najviše prevagnulo da prihvatite poziv za sudjelovanje u "Masked Singeru"?

- Prvenstveno zbog dobre ekipe. U takvim formatima najbitnija je kemija između sudionika i kad sam saznala da su to svi koje obožavam i cijenim, odmah sam znala da želim raditi "Masked Singer".

Koliko je teško pokušati odgonetnuti tko se krije ispod maske?

- Pa zapravo i nije jednostavno koliko se čini iz udobnosti vaše sofe. Kada si pred kamerama, svjestan da ide uživo i da bi mogao reći i nešto glupo, dogodi se i lagana blokada i čini mi se da se ne mogu sjetiti pola nekih ličnosti koje mi inače često padaju napamet.

Imate li tremu s obzirom na to da emisija ide uživo?

- Postoji trema, naravno, ali samo prvih nekoliko minuta. Čim se zaokupimo igrom, potpuno zaboravimo na kamere i milijunski auditorij.

---

image
Vedran Peteh/Cropix
---

Gledate li kasnije sebe na televiziji, pronalazite li neke mane?

- Zajednički smo gledali prvu emisiju, to je naša bebica i svi smo puni ljubavi i posvećeni njoj.

Već ste 25 godina prisutni na našoj sceni. Što mislite koja je tajna vašeg "opstanka"?

- Ne bih to nazvala tajnom. Radišna sam, požrtvovna, profesionalna, jednostavna i kažu ugodna u poslu... Dobro funkcioniram s kolektivom. A nadam se da imam i nekog talenta i ono što ljudi nazivaju karizmom. Izuzetno sam ponosna što već godinama u kontinuitetu radim neke od najvećih televizijskih projekata.

Koja je najgora laž koju ste čuli o sebi?

- Mrzim one seksističke priče koje svaku ženu s estrade etiketiraju kao parazite koji žive na račun muškaraca. Sada, 2023. je godina, žene su u našem poslu često bolje plaćene, a i dalje nam obezvređuju naš novac i traže nam izvore bogatstva u vidu muškarca. U mom okruženju mame su hraniteljice obitelji, ne zavise od muškarca i na njihovim leđima leži cijeli taj egzistencijalni teret njihovih obitelji. U mom domu je isto. Mojoj djeci je posve neprirodno pitati tatu za novac. Mama je ta koja radi, zarađuje i rješava sve novčane probleme i želje u skladu s mogućnostima. S jedne strane divan je i moćan osjećaj ovisiti isključivo o sebi, ali isto tako je i stresno, znajući da se nemaš na koga osloniti, da i tvoja djeca ovise isključivo o tvom radu. To je zeznuto u našem poslu jer je nepredvidiv. Nikada ne znamo što nas čeka sljedeći mjesec, hoće li biti posla, hoćemo li biti zdravi, kod nas nema bolovanja. Nekad preuzmemo i previše posla, baš zbog tog straha, pa se preopteretimo i onda nema spavanja, kava, druženja ni privatnog života. Ne žalim se, volim svoj posao, ali ja vrijedno radim i ne volim da se moj rad, moj novac i svi stresovi i strahovi koji idu uz to pripisuju nekom drugom.

---

image
Privatni album
---

Vrijeme za četvrtu knjigu

Da nešto možete izbrisati iz svoje karijere, što bi to bilo?

- Izbrisala bih neke poslovne suradnike koji su me usporavali u karijeri i odvraćali od nekih interesnih sfera poput glume. Voljela bih da sam se ranije počela ozbiljnije baviti glumom jer u konačnici to je i bila moja najveća ljubav.

Kako se nosite s medijskom pažnjom, pogledima na ulici…?

- Ja sam introvert i u privatnom životu potpuno zaboravim na detalj da sam javna osoba, tako da mi je pogled uglavnom uperen u pločnik i ne primjećujem što se događa u stvarnom svijetu, sve dok mi se netko baš ne obrati.

Planirate li uskoro izdati novu knjigu i o čemu biste pisali?

- Imala sam već nekoliko pokušaja, ali uvijek mi uleti neki veliki projekt koji iziskuje previše vremena i onda to odgodim za neko vrijeme... Pokušala sam tu svoju strast prema pisanoj riječi zadovoljiti kroz formu kolumni i više od godinu dana pisala sam kolumne za jedan tjednik, ali onda sam shvatila da više ni za taj format ne pronalazim vrijeme. No u pisanju zaista imaš taj luksuz da ga radiš iz udobnosti svog kreveta. Doći će kad-tad i vrijeme za četvrtu knjigu.

---

image
Srecko Rundic
---

Poznati ste po svojem seksepilu. Pamtite li neki najluđi ulet kojim vas je netko pokušao zavesti?

- Prije dosta godina jedna jako poznata strana sportska zvijezda organizirala je snimanje za jedan dosta poznati brend. Njegov menadžer mjesecima je kontaktirao s mojim tadašnjim agentom, susretali su se nekoliko puta u Njemačkoj kako bi sve utanačili, sve je djelovalo jako ozbiljno do najsitnijih detalja. I onda smo iz nekih drugih izvora saznali da je snimanje fejk samo kako bi me ta osoba upoznala i valjda pokušala zadiviti. Mislim da me nitko nikad nije toliko razočarao i bila sam bijesna što je mom menadžeru tako bezobzirno trošio vrijeme. Danas kad gledam, bio je to prilično velik angažman samo da bi upoznao nekoga.

Zna li vas boljeti glava od silnih udvaranja?

- Rekla bih da sam ja već godinama potpuno emotivno nedostupna i da valjda posve nesvjesno stvaram blokade. Zato ako mi se i netko udvara, vrlo brzo odustane ili ja to i ne prepoznam kao udvaranje.

U kakvim ste odnosima ostali s bivšim suprugom Dinom Drpićem, ocem svoje djece?

- Prijatelji smo.

Mali krug važnih ljudi

Kakva ste mama? Popuštate li sinu i kćeri?

- Naravno da popuštam gdje smatram da mogu. No znam biti i prilično stroga. Ponajviše po pitanju izlazaka. Malo sam i sebična. Volim da smo svi na okupu pa uglavnom uvijek smišljam neke razloge zašto ne mogu negdje u izlazak i preferiram da se s prijateljima druže kod kuće, da ih imam na oku.

---

image
RTL
---

Kako oni gledaju na to da imaju poznatu mamu?

- Ne doživljaju oni to baš tako. Njima je "poznato" normalno. Navikli su od najranijih dana na reakcije ljudi, fotografiranje, pisanje autograma, tako da to više i ne primjećuju.

Imate li puno prijatelja ili ih pažljivo birate?

- Imam svoj mali krug važnih ljudi. Naravno da ponekad kad si intenzivno u nekom kolektivu, ponajviše zbog posla, onda se često i privatno povežeš u tom razdoblju jer vas vode neki zajednički interesi. No ništa ne može zamijeniti moj mali krug odabranih ljudi. Ponekad ih ne vidim mjesecima, ponekad se i ne čujemo, ali uvijek su tu u mojom mislima i mom srcu.

Postoji li neki novi muškarac u vašem životu?

- Ni novi ni stari.

---

image
RTL
---

Biste li se udali da se opet zaljubite?

- Ako bi to drugoj strani bilo baš toliko važno, možda. No ipak smatram da bi ta neka moja osoba trebala biti sličnih svjetonazora kao i ja i papir joj ne bi trebao biti presudan.

Kakav mora biti onaj tko želi osvojiti vaše srce?

- Duhovit, bitno je da me nasmijava i mora voljeti prirodu i mačke. I sport. I putovanja, kako bi me ponekad motivirao da otputujemo negdje. Jer ja volim biti kod kuće u svojoj sigurnoj zoni i fali mi ponekad taj motivator i podsjetnik da se pravi život događa i izvan mog kvarta u zagrebačkim Šestinama.

Kako zamišljate svoju budućnost?

- Negdje na livadi, pored šume, slatka kućica i veliki vrt. Ja sadim cvijeće, paradajz i krumpir. Imam i mačke, nekoliko mačaka...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"SHOWBIZ DETEKTIVKA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7444"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => SHOWBIZ DETEKTIVKA 2 0 7444 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-04-07 17:25:01 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-04-08 18:03:45 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-04-08 17:59:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 1 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 448 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Nives Celzijus šokirala priznanjem našem novinaru na temu muškaraca. Većina bi od nje drugo očekivala, evo priče [metakey] => Nives Celzijus, masked singer [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575996.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575987.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575989.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575990.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575991.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575992.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575993.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575995.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575997.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/07\/24575998.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Danijel Galic","RTL","Vedran Peteh\/Cropix","RTL","RTL","RTL","RTL","Privatni album","Srecko Rundic","Privatni album"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1282","hd_24575996_1920.jpg":"1920x1080","k_24575996_1280.jpg":"1280x1280","k_24575996_1024.jpg":"1024x1024","k_24575996_640.jpg":"640x640","k_24575996_480.jpg":"480x480","k_24575996_340.jpg":"340x340","k_24575996_220.jpg":"220x220","o_24575996_1280.jpg":"1280x854","o_24575996_1024.jpg":"1024x683","o_24575996_640.jpg":"640x427","o_24575996_480.jpg":"480x320","o_24575996_340.jpg":"340x227","o_24575996_220.jpg":"220x146","h_24575996_1280.jpg":"1280x854","h_24575996_1024.jpg":"1024x683","h_24575996_640.jpg":"640x427","h_24575996_480.jpg":"480x320","h_24575996_340.jpg":"340x227","h_24575996_220.jpg":"220x147","pp_24575996_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575996_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575996_640.jpg":"640x814","pp_24575996_480.jpg":"480x611","pp_24575996_340.jpg":"340x432","pp_24575996_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2792","hd_24575987_1920.jpg":"1920x1080","k_24575987_1280.jpg":"1280x1280","k_24575987_1024.jpg":"1024x1024","k_24575987_640.jpg":"640x640","k_24575987_480.jpg":"480x480","k_24575987_340.jpg":"340x340","k_24575987_220.jpg":"220x220","o_24575987_1280.jpg":"1280x1861","o_24575987_1024.jpg":"1024x1489","o_24575987_640.jpg":"640x930","o_24575987_480.jpg":"480x698","o_24575987_340.jpg":"340x494","o_24575987_220.jpg":"220x319","h_24575987_1280.jpg":"1280x854","h_24575987_1024.jpg":"1024x683","h_24575987_640.jpg":"640x427","h_24575987_480.jpg":"480x320","h_24575987_340.jpg":"340x227","h_24575987_220.jpg":"220x147","pp_24575987_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575987_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575987_640.jpg":"640x814","pp_24575987_480.jpg":"480x611","pp_24575987_340.jpg":"340x432","pp_24575987_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24575989_1920.jpg":"1920x1080","k_24575989_1280.jpg":"1280x1280","k_24575989_1024.jpg":"1024x1024","k_24575989_640.jpg":"640x640","k_24575989_480.jpg":"480x480","k_24575989_340.jpg":"340x340","k_24575989_220.jpg":"220x220","o_24575989_1280.jpg":"1280x853","o_24575989_1024.jpg":"1024x682","o_24575989_640.jpg":"640x426","o_24575989_480.jpg":"480x320","o_24575989_340.jpg":"340x226","o_24575989_220.jpg":"220x146","h_24575989_1280.jpg":"1280x854","h_24575989_1024.jpg":"1024x683","h_24575989_640.jpg":"640x427","h_24575989_480.jpg":"480x320","h_24575989_340.jpg":"340x227","h_24575989_220.jpg":"220x147","pp_24575989_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575989_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575989_640.jpg":"640x814","pp_24575989_480.jpg":"480x611","pp_24575989_340.jpg":"340x432","pp_24575989_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1516x1916","hd_24575990_1920.jpg":"1920x1080","k_24575990_1280.jpg":"1280x1280","k_24575990_1024.jpg":"1024x1024","k_24575990_640.jpg":"640x640","k_24575990_480.jpg":"480x480","k_24575990_340.jpg":"340x340","k_24575990_220.jpg":"220x220","o_24575990_1280.jpg":"1280x1617","o_24575990_1024.jpg":"1024x1294","o_24575990_640.jpg":"640x808","o_24575990_480.jpg":"480x606","o_24575990_340.jpg":"340x429","o_24575990_220.jpg":"220x278","h_24575990_1280.jpg":"1280x854","h_24575990_1024.jpg":"1024x683","h_24575990_640.jpg":"640x427","h_24575990_480.jpg":"480x320","h_24575990_340.jpg":"340x227","h_24575990_220.jpg":"220x147","pp_24575990_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575990_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575990_640.jpg":"640x814","pp_24575990_480.jpg":"480x611","pp_24575990_340.jpg":"340x432","pp_24575990_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1282","hd_24575991_1920.jpg":"1920x1080","k_24575991_1280.jpg":"1280x1280","k_24575991_1024.jpg":"1024x1024","k_24575991_640.jpg":"640x640","k_24575991_480.jpg":"480x480","k_24575991_340.jpg":"340x340","k_24575991_220.jpg":"220x220","o_24575991_1280.jpg":"1280x854","o_24575991_1024.jpg":"1024x683","o_24575991_640.jpg":"640x427","o_24575991_480.jpg":"480x320","o_24575991_340.jpg":"340x227","o_24575991_220.jpg":"220x146","h_24575991_1280.jpg":"1280x854","h_24575991_1024.jpg":"1024x683","h_24575991_640.jpg":"640x427","h_24575991_480.jpg":"480x320","h_24575991_340.jpg":"340x227","h_24575991_220.jpg":"220x147","pp_24575991_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575991_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575991_640.jpg":"640x814","pp_24575991_480.jpg":"480x611","pp_24575991_340.jpg":"340x432","pp_24575991_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1834","hd_24575992_1920.jpg":"1920x1080","k_24575992_1280.jpg":"1280x1280","k_24575992_1024.jpg":"1024x1024","k_24575992_640.jpg":"640x640","k_24575992_480.jpg":"480x480","k_24575992_340.jpg":"340x340","k_24575992_220.jpg":"220x220","o_24575992_1280.jpg":"1280x1222","o_24575992_1024.jpg":"1024x978","o_24575992_640.jpg":"640x611","o_24575992_480.jpg":"480x458","o_24575992_340.jpg":"340x324","o_24575992_220.jpg":"220x210","h_24575992_1280.jpg":"1280x854","h_24575992_1024.jpg":"1024x683","h_24575992_640.jpg":"640x427","h_24575992_480.jpg":"480x320","h_24575992_340.jpg":"340x227","h_24575992_220.jpg":"220x147","pp_24575992_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575992_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575992_640.jpg":"640x814","pp_24575992_480.jpg":"480x611","pp_24575992_340.jpg":"340x432","pp_24575992_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24575993_1920.jpg":"1920x1080","k_24575993_1280.jpg":"1280x1280","k_24575993_1024.jpg":"1024x1024","k_24575993_640.jpg":"640x640","k_24575993_480.jpg":"480x480","k_24575993_340.jpg":"340x340","k_24575993_220.jpg":"220x220","o_24575993_1280.jpg":"1280x853","o_24575993_1024.jpg":"1024x682","o_24575993_640.jpg":"640x426","o_24575993_480.jpg":"480x320","o_24575993_340.jpg":"340x226","o_24575993_220.jpg":"220x146","h_24575993_1280.jpg":"1280x854","h_24575993_1024.jpg":"1024x683","h_24575993_640.jpg":"640x427","h_24575993_480.jpg":"480x320","h_24575993_340.jpg":"340x227","h_24575993_220.jpg":"220x147","pp_24575993_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575993_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575993_640.jpg":"640x814","pp_24575993_480.jpg":"480x611","pp_24575993_340.jpg":"340x432","pp_24575993_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24575995_1920.jpg":"1920x1080","k_24575995_1280.jpg":"1280x1280","k_24575995_1024.jpg":"1024x1024","k_24575995_640.jpg":"640x640","k_24575995_480.jpg":"480x480","k_24575995_340.jpg":"340x340","k_24575995_220.jpg":"220x220","o_24575995_1280.jpg":"1280x853","o_24575995_1024.jpg":"1024x682","o_24575995_640.jpg":"640x426","o_24575995_480.jpg":"480x320","o_24575995_340.jpg":"340x226","o_24575995_220.jpg":"220x146","h_24575995_1280.jpg":"1280x854","h_24575995_1024.jpg":"1024x683","h_24575995_640.jpg":"640x427","h_24575995_480.jpg":"480x320","h_24575995_340.jpg":"340x227","h_24575995_220.jpg":"220x147","pp_24575995_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575995_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575995_640.jpg":"640x814","pp_24575995_480.jpg":"480x611","pp_24575995_340.jpg":"340x432","pp_24575995_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24575997_1920.jpg":"1920x1080","k_24575997_1280.jpg":"1280x1280","k_24575997_1024.jpg":"1024x1024","k_24575997_640.jpg":"640x640","k_24575997_480.jpg":"480x480","k_24575997_340.jpg":"340x340","k_24575997_220.jpg":"220x220","o_24575997_1280.jpg":"1280x853","o_24575997_1024.jpg":"1024x682","o_24575997_640.jpg":"640x426","o_24575997_480.jpg":"480x320","o_24575997_340.jpg":"340x226","o_24575997_220.jpg":"220x146","h_24575997_1280.jpg":"1280x854","h_24575997_1024.jpg":"1024x683","h_24575997_640.jpg":"640x427","h_24575997_480.jpg":"480x320","h_24575997_340.jpg":"340x227","h_24575997_220.jpg":"220x147","pp_24575997_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575997_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575997_640.jpg":"640x814","pp_24575997_480.jpg":"480x611","pp_24575997_340.jpg":"340x432","pp_24575997_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2886","hd_24575998_1920.jpg":"1920x1080","k_24575998_1280.jpg":"1280x1280","k_24575998_1024.jpg":"1024x1024","k_24575998_640.jpg":"640x640","k_24575998_480.jpg":"480x480","k_24575998_340.jpg":"340x340","k_24575998_220.jpg":"220x220","o_24575998_1280.jpg":"1280x1924","o_24575998_1024.jpg":"1024x1539","o_24575998_640.jpg":"640x962","o_24575998_480.jpg":"480x721","o_24575998_340.jpg":"340x511","o_24575998_220.jpg":"220x330","h_24575998_1280.jpg":"1280x854","h_24575998_1024.jpg":"1024x683","h_24575998_640.jpg":"640x427","h_24575998_480.jpg":"480x320","h_24575998_340.jpg":"340x227","h_24575998_220.jpg":"220x147","pp_24575998_1280.jpg":"1280x1628","pp_24575998_1024.jpg":"1024x1303","pp_24575998_640.jpg":"640x814","pp_24575998_480.jpg":"480x611","pp_24575998_340.jpg":"340x432","pp_24575998_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14972766 Threads: 5 Questions: 3147839221 Slow queries: 7022684 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234916203 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/nives-celzijus-sokirala-priznanjem-nasem-novinaru-na-temu-muskaraca-vecina-bi-od-nje-drugo-ocekivala-evo-price-1279822 [printLink] => /scena/showbiz/nives-celzijus-sokirala-priznanjem-nasem-novinaru-na-temu-muskaraca-vecina-bi-od-nje-drugo-ocekivala-evo-price-1279822?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 298405 [name] => nives celzijus [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nives-celzijus [link] => /tag/nives-celzijus ) [1] => stdClass Object ( [id] => 669432 [name] => masked singer [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-03-04 21:44:27 [main_article_id] => 0 [alias] => masked-singer [link] => /tag/masked-singer ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Nives Celzijus šokirala priznanjem našem novinaru na temu muškaraca. Većina bi od nje drugo očekivala, evo priče [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Ff05.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575996.jpg [galleryCount] => 10 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Danijel Galic [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575996.jpg [title] => Danijel Galic ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575987.jpg [title] => RTL ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575989.jpg [title] => Vedran Peteh/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575990.jpg [title] => RTL ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575991.jpg [title] => RTL ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575992.jpg [title] => RTL ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575993.jpg [title] => RTL ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575995.jpg [title] => Privatni album ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575997.jpg [title] => Srecko Rundic ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/07/24575998.jpg [title] => Privatni album ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Jedni će za Nives Celzijus reći da je žena zmaj, drugi kako s njom nikad nije dosadno. Osim što se bavi pjevanjem i glumom, piše i knjige, a odnedavno je uskočila i u jednu novu ulogu - showbiz detektivke u popularnom showu "Masked Singer" na RTL-u, koji se daje večeras na RTL televiziji.

- Prvu smo emisiju i Nikolina i ja bile bolesne. Ja sam imala dosta visoku temperaturu i nisam mogla uživati koliko sam htjela, ali sada se baš iskreno zabavljam. Imala sam i podršku kćeri i prijateljica koje su nas došle gledati u prvoj emisiji - priča nam Nives s kojom smo se u ćakuli dotakli i sekspila koji je krasi, muško-ženskih odnosa, a pitali smo je i bi li opet stala pred oltar.

Gluma, najveća ljubav

Što je najviše prevagnulo da prihvatite poziv za sudjelovanje u "Masked Singeru"?

- Prvenstveno zbog dobre ekipe. U takvim formatima najbitnija je kemija između sudionika i kad sam saznala da su to svi koje obožavam i cijenim, odmah sam znala da želim raditi "Masked Singer".

Koliko je teško pokušati odgonetnuti tko se krije ispod maske?

- Pa zapravo i nije jednostavno koliko se čini iz udobnosti vaše sofe. Kada si pred kamerama, svjestan da ide uživo i da bi mogao reći i nešto glupo, dogodi se i lagana blokada i čini mi se da se ne mogu sjetiti pola nekih ličnosti koje mi inače često padaju napamet.

Imate li tremu s obzirom na to da emisija ide uživo?

- Postoji trema, naravno, ali samo prvih nekoliko minuta. Čim se zaokupimo igrom, potpuno zaboravimo na kamere i milijunski auditorij.

---

image
Vedran Peteh/Cropix
---

Gledate li kasnije sebe na televiziji, pronalazite li neke mane?

- Zajednički smo gledali prvu emisiju, to je naša bebica i svi smo puni ljubavi i posvećeni njoj.

Već ste 25 godina prisutni na našoj sceni. Što mislite koja je tajna vašeg "opstanka"?

- Ne bih to nazvala tajnom. Radišna sam, požrtvovna, profesionalna, jednostavna i kažu ugodna u poslu... Dobro funkcioniram s kolektivom. A nadam se da imam i nekog talenta i ono što ljudi nazivaju karizmom. Izuzetno sam ponosna što već godinama u kontinuitetu radim neke od najvećih televizijskih projekata.

Koja je najgora laž koju ste čuli o sebi?

- Mrzim one seksističke priče koje svaku ženu s estrade etiketiraju kao parazite koji žive na račun muškaraca. Sada, 2023. je godina, žene su u našem poslu često bolje plaćene, a i dalje nam obezvređuju naš novac i traže nam izvore bogatstva u vidu muškarca. U mom okruženju mame su hraniteljice obitelji, ne zavise od muškarca i na njihovim leđima leži cijeli taj egzistencijalni teret njihovih obitelji. U mom domu je isto. Mojoj djeci je posve neprirodno pitati tatu za novac. Mama je ta koja radi, zarađuje i rješava sve novčane probleme i želje u skladu s mogućnostima. S jedne strane divan je i moćan osjećaj ovisiti isključivo o sebi, ali isto tako je i stresno, znajući da se nemaš na koga osloniti, da i tvoja djeca ovise isključivo o tvom radu. To je zeznuto u našem poslu jer je nepredvidiv. Nikada ne znamo što nas čeka sljedeći mjesec, hoće li biti posla, hoćemo li biti zdravi, kod nas nema bolovanja. Nekad preuzmemo i previše posla, baš zbog tog straha, pa se preopteretimo i onda nema spavanja, kava, druženja ni privatnog života. Ne žalim se, volim svoj posao, ali ja vrijedno radim i ne volim da se moj rad, moj novac i svi stresovi i strahovi koji idu uz to pripisuju nekom drugom.

---

image
Privatni album
---

Vrijeme za četvrtu knjigu

Da nešto možete izbrisati iz svoje karijere, što bi to bilo?

- Izbrisala bih neke poslovne suradnike koji su me usporavali u karijeri i odvraćali od nekih interesnih sfera poput glume. Voljela bih da sam se ranije počela ozbiljnije baviti glumom jer u konačnici to je i bila moja najveća ljubav.

Kako se nosite s medijskom pažnjom, pogledima na ulici…?

- Ja sam introvert i u privatnom životu potpuno zaboravim na detalj da sam javna osoba, tako da mi je pogled uglavnom uperen u pločnik i ne primjećujem što se događa u stvarnom svijetu, sve dok mi se netko baš ne obrati.

Planirate li uskoro izdati novu knjigu i o čemu biste pisali?

- Imala sam već nekoliko pokušaja, ali uvijek mi uleti neki veliki projekt koji iziskuje previše vremena i onda to odgodim za neko vrijeme... Pokušala sam tu svoju strast prema pisanoj riječi zadovoljiti kroz formu kolumni i više od godinu dana pisala sam kolumne za jedan tjednik, ali onda sam shvatila da više ni za taj format ne pronalazim vrijeme. No u pisanju zaista imaš taj luksuz da ga radiš iz udobnosti svog kreveta. Doći će kad-tad i vrijeme za četvrtu knjigu.

---

image
Srecko Rundic
---

Poznati ste po svojem seksepilu. Pamtite li neki najluđi ulet kojim vas je netko pokušao zavesti?

- Prije dosta godina jedna jako poznata strana sportska zvijezda organizirala je snimanje za jedan dosta poznati brend. Njegov menadžer mjesecima je kontaktirao s mojim tadašnjim agentom, susretali su se nekoliko puta u Njemačkoj kako bi sve utanačili, sve je djelovalo jako ozbiljno do najsitnijih detalja. I onda smo iz nekih drugih izvora saznali da je snimanje fejk samo kako bi me ta osoba upoznala i valjda pokušala zadiviti. Mislim da me nitko nikad nije toliko razočarao i bila sam bijesna što je mom menadžeru tako bezobzirno trošio vrijeme. Danas kad gledam, bio je to prilično velik angažman samo da bi upoznao nekoga.

Zna li vas boljeti glava od silnih udvaranja?

- Rekla bih da sam ja već godinama potpuno emotivno nedostupna i da valjda posve nesvjesno stvaram blokade. Zato ako mi se i netko udvara, vrlo brzo odustane ili ja to i ne prepoznam kao udvaranje.

U kakvim ste odnosima ostali s bivšim suprugom Dinom Drpićem, ocem svoje djece?

- Prijatelji smo.

Mali krug važnih ljudi

Kakva ste mama? Popuštate li sinu i kćeri?

- Naravno da popuštam gdje smatram da mogu. No znam biti i prilično stroga. Ponajviše po pitanju izlazaka. Malo sam i sebična. Volim da smo svi na okupu pa uglavnom uvijek smišljam neke razloge zašto ne mogu negdje u izlazak i preferiram da se s prijateljima druže kod kuće, da ih imam na oku.

---

image
RTL
---

Kako oni gledaju na to da imaju poznatu mamu?

- Ne doživljaju oni to baš tako. Njima je "poznato" normalno. Navikli su od najranijih dana na reakcije ljudi, fotografiranje, pisanje autograma, tako da to više i ne primjećuju.

Imate li puno prijatelja ili ih pažljivo birate?

- Imam svoj mali krug važnih ljudi. Naravno da ponekad kad si intenzivno u nekom kolektivu, ponajviše zbog posla, onda se često i privatno povežeš u tom razdoblju jer vas vode neki zajednički interesi. No ništa ne može zamijeniti moj mali krug odabranih ljudi. Ponekad ih ne vidim mjesecima, ponekad se i ne čujemo, ali uvijek su tu u mojom mislima i mom srcu.

Postoji li neki novi muškarac u vašem životu?

- Ni novi ni stari.

---

image
RTL
---

Biste li se udali da se opet zaljubite?

- Ako bi to drugoj strani bilo baš toliko važno, možda. No ipak smatram da bi ta neka moja osoba trebala biti sličnih svjetonazora kao i ja i papir joj ne bi trebao biti presudan.

Kakav mora biti onaj tko želi osvojiti vaše srce?

- Duhovit, bitno je da me nasmijava i mora voljeti prirodu i mačke. I sport. I putovanja, kako bi me ponekad motivirao da otputujemo negdje. Jer ja volim biti kod kuće u svojoj sigurnoj zoni i fali mi ponekad taj motivator i podsjetnik da se pravi život događa i izvan mog kvarta u zagrebačkim Šestinama.

Kako zamišljate svoju budućnost?

- Negdje na livadi, pored šume, slatka kućica i veliki vrt. Ja sadim cvijeće, paradajz i krumpir. Imam i mačke, nekoliko mačaka...

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Danijel Galic RTL Vedran Peteh/Cropix RTL RTL RTL RTL Privatni album Srecko Rundic Privatni album
RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/nives-celzijus-sokirala-priznanjem-nasem-novinaru-na-temu-muskaraca-vecina-bi-od-nje-drugo-ocekivala-evo-price-1279822 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c187e18e6efbf10c1d26240512c3f3688b19091e [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Nives+Celzijus+%C5%A1okirala+priznanjem+na%C5%A1em+novinaru+na+temu+mu%C5%A1karaca.+Ve%C4%87ina+bi+od+nje+drugo+o%C4%8Dekivala%2C+evo+pri%C4%8De&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fnives-celzijus-sokirala-priznanjem-nasem-novinaru-na-temu-muskaraca-vecina-bi-od-nje-drugo-ocekivala-evo-price-1279822 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fnives-celzijus-sokirala-priznanjem-nasem-novinaru-na-temu-muskaraca-vecina-bi-od-nje-drugo-ocekivala-evo-price-1279822 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"SHOWBIZ DETEKTIVKA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7444"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizSHOWBIZ DETEKTIVKA

Nives Celzijus šokirala priznanjem našem novinaru na temu muškaraca. Većina bi od nje drugo očekivala, evo priče

8. travnja 2023. - 19:59

Jedni će za Nives Celzijus reći da je žena zmaj, drugi kako s njom nikad nije dosadno. Osim što se bavi pjevanjem i glumom, piše i knjige, a odnedavno je uskočila i u jednu novu ulogu - showbiz detektivke u popularnom showu "Masked Singer" na RTL-u, koji se daje večeras na RTL televiziji.

- Prvu smo emisiju i Nikolina i ja bile bolesne. Ja sam imala dosta visoku temperaturu i nisam mogla uživati koliko sam htjela, ali sada se baš iskreno zabavljam. Imala sam i podršku kćeri i prijateljica koje su nas došle gledati u prvoj emisiji - priča nam Nives s kojom smo se u ćakuli dotakli i sekspila koji je krasi, muško-ženskih odnosa, a pitali smo je i bi li opet stala pred oltar.

Gluma, najveća ljubav

Što je najviše prevagnulo da prihvatite poziv za sudjelovanje u "Masked...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 18:17