StoryEditorOCM
ShowbizU ETERU

‘Nisam ga mogla pogledati u oči kad sam ga prvi put vidjela!‘: Domenica otkrila koji joj je pjevač bio prva ljubav

Piše Scena SD
11. svibnja 2023. - 13:51

Domenica, velolučka pjevačica s dugogodišnjom splitskom adresom, gostovala je u Special Happy Showu.

U priči je rekla kako vjeruje da je gen za glazbu preuzela po rođenju, jer je odmalena bila okružena glazbom. Iz Vela Luke, s Korčule je veliki Oliver Dragojević kao i pjevačke dive Meri Cetinić i Jasna Zlokić.

Prema Oliveru je, priznaje, uvijek gajila divljenje i strahopoštovanje. Ispričala je kako ju je nagovarao da pjeva ispred njega na Splitskom festivalu, te da joj je sad žao što se onda to nije usudila.

Profesionalnu glazbenu karijeru Domenica je započela kao prateći vokal Tonču Huljiću i bendu Madre Badessa, no javnosti je poznatija kao solo izvođačica.

"Tek iz treće sam pristala na samostalnu karijeru. Bilo mi je super u bendu. Puno sam tamo naučila i nikada nisam ja bila u prvom planu. Dva puta sam odbila Tonča, mislila sam da nisam ja za to...

Zapravo sam samu sebe izbacila! Tonči mi je rekao da imam prepoznatljivu boju glasa i da ne mogu više pjevati prateći vokal. Treći put mi je došao Ivan... Najmanja prepreka bila mi je pjevanje, uvjet mi je bio da ne moram davati intervjue medijima i objašnjavati tko je Domenica. Kao što vidite, nije ga ispoštovao" - našalila se simpatična pjevačica.

Prisjetila se svoga djetinjstva, sebe u publici tada i svoje prve simpatije.

"Ajme, Alen Vitasović je nastupao 1996. u Veloj Luci. Ja ga nisam mogla pogledati u oči kad sam ga prvi put vidjela i čula. On mi je bio prva simpatija, odrastala sam uz Vitasovićeve pjesme.

image
Happy FM

Za svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni, koji je zakazala za svoj rođendan 8. studenog daleke 2030., prva je kupila kartu, a slušateljima radija Happy FM je otkrila kako je došla na ideju da godinama unaprijed najavi koncert.

"Prijatelji su mi rekli da moram sebi zadati neki veliki cilj i ja sam ih poslušala. Oni su mi i rezervirali termin!

Razmišljala sam baš o današnjoj djeci, kad ih vidim za deset godina, a bit će već odrasli ljudi, punoljetni, svi oni koji su dolazili na moje koncerte kada su bili mali i stajali u prvom redu. Ne znam tko će mi biti gosti, ne znaju ni oni, jer se možda još ni ne bave glazbom...

Odaziv je odličan, PR odličan, prošle godine je odmah bilo prodano 1000 karata, od tada nisam ni gledala. Ja stalno pozivam ljude na koncert! Prvu kartu sam kupila sama, iako sam shvatila da meni karta ne treba" - ispričala je kroz osmijeh Domenica.

Kaže da je htjela doživjeti taj trenutak.

S voditeljem Elvisom Mehičićem prokomentirala je ovogodišnje pobjednike - Let 3 i njihov prolazak u prvoj polufinalnoj večeri u finale Eurosonga u Liverpoolu.

"Kad su ih prozvali, vrištala sam, bio je to jedan nalet emocija koji ne očekuješ! Autentični su, svoji i posebni, predstavljaju ono što jesu. U finalu očekujem što bolji plasman, ali i ovo je veliki uspjeh, dečki su dali sve od sebe, napravili smo super promociju..." - ocjenjuje pjevačica.

image
Happy FM

Obitelj i prijatelji su joj, kaže, u životu na prvom mjestu. Slobodno vrijeme često provodi u društvu kume Hane Huljić, čiju kćerkicu Albu obožava.

"Guštam s njom, malena Alba je prekrasno dijete, za poželjeti, svaki dan nešto novo nauči... Hana mi je najbolja prijateljica od studentskih dana, upoznale smo se na prvoj godini faksa...".

image

Najbolje prijateljice od studentskih dana: Domenica i Hana Huljić Grašo

Nikola Vilić/Cropix

Upravo Hana će joj biti kuma na vjenčanju, iako pred oltar ne planira uskoro. Domenica je u dugogodišnjoj vezi sa samozatajnim korčulanskim odvjetnikom, s kojim se poznaje cijeli život, i koji joj je najveća životna podrška.

image
Instagram/

Priznaje da ipak još ne može zamisliti svoje vjenčanje.

"Grozim se stresa od planiranja i organizacije vjenčanja...", iskrena je Domenica.

image

Domenica na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše. Bila joj je kuma, kao što će i Hana biti njoj

Božo Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:35