StoryEditorOCM
ShowbizLISA ANN

Najpoznatija porno glumica otkrila što nikako ne smijete prije odnosa, ali i za čim u krevetu muškarci lude

Piše SCENA SD
22. studenog 2023. - 11:58

Jedna od najpoznatijih glumica u filmu za odrasle, Lisa Ann, debelo je zagazila u šesto desetljeće. Ni nakon toliko godina njegova popularnost nije opala. Štoviše, Lisa ne skriva da i dalje voli snimati scene za odrasle.

Za nju su godine samo broj – u Lisinom slučaju broj 51. Imala je samo 18 godina kada je zakoračila u svijet industrije za odrasle. U početku je radila kao plesačica, au kasnijim se godinama zaljubila u kategoriju milfa. U nedavnom intervjuu otkrila je koliko je samouvjerena u krevetu te koje savjete ima za intimne odnose.

"Izraz milf pojavio se otprilike u isto vrijeme kad i ‘Desperate Housewives‘, kada je bilo cool vidjeti ženu koja ostaje kod kuće kako se spetlja s vrtlarom. Bilo je normalno. Bilo je zabavno. Bilo je slatko", prisjetila se Lisa, prenosi Mondo.

Osim toga, uživala je i u kostimografskoj strani uloge koja je često uključivala odjeću poput zavodljivog donjeg rublja i haljina. Prema Pornhubovom izvješću, osobe mlađe od 44 godine daleko manje pretražuju kategoriju milf nego one starije od 45 godina.

Dotaknula se i intimnog zdravlja te koliko je važno znati reći "ne" ako s nekim ne želite imati vezu.

"Nema ništa loše u razgovoru o pristanku prije nego što ste stvarno intimni s nekim. Nema srama u tome. Stvarno se radi o korištenju vašeg glasa za uživanje u iskustvu koje želite. Nema ništa gore od priča koje čitam o nekome tko je upravo imao dvoje ili tri partnera, a sada ima 21 godinu i herpes i to mora objašnjavati svakom partneru do kraja života", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 13:43