StoryEditorOCM
ShowbizPRIHVAĆA ULOGU

Matthew Perry želio je da ga samo on glumi u biografskom filmu: ‘Počašćen sam, bio mi je uzor‘

Piše Tina Premec/Jutarnji list
9. studenog 2023. - 15:00

Zac Efron bio bi kaže, počašćen glumiti pokojnog Matthewa Perryja na velikom platnu. Zvijezda serije "Greatest Showman" izjasnio se o tome jer je glumac iz serije "Prijatelji" izrazio želju da ga upravo Efron glumi u biografskom filmu o njegovom životu.

image
Valerie Macon/Afp

"Čast mi je čuti da je mene imao u vidu. Vidjet ćemo. Bila bi mi čast to učiniti.", rekao je za People na premijeri svog filma "The Iron Claw" u srijedu. Efron koji je s Perryjem glumio u filmu "17 Again", otkrio je i da je shrvan glumčevom smrću, piše Jutarnji list.

"Bio mi je mentor i zajedno smo snimili stvarno fora film. Ugledao sam se na njega, naučio me komičarskom tempiranju. Kad smo snimali ‘17 Again‘ bilo mi je tako nadrealno gledati preko puta, biti s njim i puno sam naučio od njega, iz cijelog njegovog života.", ispričao je Efron. U filmu iz 2009. Efron glumi mlađu verziju Perryjeva lika, Mikea O‘Donnella. Perryjeva prijateljica Athenna Crosby, koja je bila jedna od posljednjih osoba viđenih s njim prije nego što je umro 28. listopada, piše Page Six, otkrila je kako je glumac želio da ga upravo Efron (36) glumi, prenosi Jutarnji list.

image
/Shutterstock

"U prošlosti je radio sa Zacom Efronom na filmu i rekao je da želi da Zac Efron glumi njega, to jest Perryja u mlađim danima i da će ga uskoro zamoliti da to učini", rekla je za Entertainment Tonight početkom ovog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:37