StoryEditorOCM
ShowbizKREATIVAC

Krešo Bengalka izbacio je novi album, ova je pjesma privukla pozornost; Evo što nam je rekao o suradnji s Kanye Westom

Piše Vanesa Tenžera
23. listopada 2023. - 18:18

Jedno od najpoznatijih imena sa domaće rap scene, Splićanin Krešo Kulašin, poznat kao Krešo Bengalka, konačno je objavio dugo čekani album "Split ZOO 2", a jedna je numera s albuma privukla posebnu pažnju.

Pjesma "Unutra" posebno je zaintrigirala slušatelje jer u intru pjesme,Kanye West slušatelje uvodi u numeru najavljujući Krešu, što je osim za čuđenje, stvorilo i puno mjesta za spekuliranje.  Da raspoznati radi li se tu o stvarnoj suradnji, bude još teže, "pobrinuo se" i Kanye, uklopivši se u potpunosti u "tvrđi" rap kojeg Krešo inače snima.

"To sam napravio preko umjetne inteligencije, ali sam napravio kao da sam ja to snimio, postoji generator preko interneta na kojem odabereš slavnu osobu, ispuniš informacije koje želiš da ti glas te osobe govori, i to generator sam napravi." otkrio nam je Krešo, i možda razočarao ponekog naivnijeg slušatelja, no tko bi mu zamjerio, kreativnosti u glazbenoj produkciji  Kreši definitivno ne manjka.

Krešo je postao iznimno popularan i na TikToku, gdje uveseljava 58 tisuća pratitelja svojim karakterističnim sarkazmom i jedinstvenim smislom za humor, te odgovara na njihova brojna pitanja.

"Treba koristiti modernu tehnologiju i umjetnu inteligenciju u što većoj količini, to je ipak sredstvo komunikacije budućnosti." dodaje Krešo.

Nakon plasiranja novog,uspješnog albuma, Krešo nam otkriva da priprema i spot za najslušaniju pjesmu s albuma, koji bi trebao izaći najranije krajem ove godine.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:20