StoryEditorOCM
ShowbizNEMA POŠTOVANJA

Kanyeovoj supruzi u Italiji ispalo pola stražnjice, a ispod prozirnog topa namještala grudi. Talijani bjesne na par

Piše SCENA SD
11. kolovoza 2023. - 12:11

Glazbenik Kanye West (46) i njegova „supruga”, arhitektica Bianca Censori (28), bili su vidno dobro raspoloženi kada su šetali ulicama Italije bosi i jeli sladoled. Par je bio u večernjoj šetnji Firenzom i zaustavili su se na mostu kako bi uživali u pogledu.

U jednom trenutku Bianca je morala namjestiti grudi koje su bile vidljive u prozirnom topu. Taj crop-top uparila je s bijelom suknjom niskog struka, iz koje joj je ispalo pola stražnjice, i bijelim pokrivalom za glavu. West je, komplementarno partnerici, odjenuo crnu kombinaciju s kapuljačom, pokazujući samo dio svojih golih prsa ispod slojeva odjeće.

image

 

 

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Izvor blizak paru nedavno je rekao za US Weekly kako su još uvijek u fazi medenog mjeseca, sedam mjeseci nakon svoje nelegalne ceremonije vjenčanja.

Naime, par se vjenčao u siječnju, a kako nisu predali vjenčani list, brak im je nelegalan, a glazbenik čak nosi vjenčani prsten. Izvor je rekao da West planira povratak karijeri nakon njegovih uznemirujućih antisemitskih govora prošle godine.

„Bianca je pomagala Kanyeu s nekim dizajnom i oboje misle da će njihova moda promijeniti kulturu”, rekao je izvor.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako par evidentno uživa u čarima lijepe Italije, čini se da Talijani ne uživaju u oskudnim odjevnim kombinacijama Kanyeove partnerice. Nekoliko puta Bianca je nosila prozirne odjevne komade koji su joj otkrivali grudi i/ili stražnjicu.

„Nema poštovanja”, poručili su Talijani na društvenim mrežama, prenosi Jutarnji list pisanja Daily Maila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:46