StoryEditorOCM
ShowbizKONTROVERZNI PAR

Kanyeova supruga zaustavila sve u Firenci: Reperu je pozirala u uskom trikou iz kojeg je sve ispadalo

Piše SCENA SD
22. rujna 2023. - 19:38

Kanye West i Bianca Censori nastavljaju svoje europsko putovanje i opet izazivaju kontroverze. Naime, par koji puni naslovnice portala diljem svijeta je bio u shoppingu na poznatoj turističkoj destinaciji Via dei Calzaiuoli u Firenci u četvrtak poslijepodne, piše TMZ.

Popularni Kanye je nasred ulice pune turista odlučio preuzeti ulogu fotografa i fotografirati svoju "novu suprugu". Okružena znatiželjnim mnoštvom turista, Censori je pozirala te pokazala svoju senzacionalnu figuru u uskom trikou iz kojeg su joj ispadale grudi, sjajnim najlonkama i šiljastim malim potpeticama.

Kontroverzni Ye je bio ogrnut kapuljačom koju često nosi u posljednje vrijeme te je neustrašivo skakutao u gomili, piše Jutarnji list.

U stankama između fotografiranja, West je namještao usku odjeću svoje supruge i dizajnerice kako bi uhvatio najbolji mogući kadar na svom iPhoneu.

Dva tjedna ranije, Kanye je viđen gole stražnjice na brodiću u Veneciji, dok je Bianca klečala ispred njega.

Dodatno, optuženi su i da su prakticirali oralni seks u javnosti s obzirom na to da je atraktivna Censori viđena kako se nalaktila na njegova koljena, a on je joj je rukama držao glavu.

Isto tako, brojni su komentatori na internetu uvjereni da West "upravlja" izgledom 28-godišnje Biance te ga kritiziraju da od nje želi stvoriti "drugu verziju Kim Kardashian", reperove bivše supruge.

Dodatno, Biancini prijatelji tvrde da nisu u mogućnosti kontaktirati kontroverznu zaposlenicu Yeezyja oko koje je glazbenik navodno "stavio blokade".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:45