StoryEditorOCM
ShowbizPROBLEMI U RAJU

Kanye West i Bianca Censori nedavno su imali veliku krizu. Znate li što je spasilo vezu koja je ‘visila o niti‘?

Piše SCENA SD
21. veljače 2024. - 07:31

U prosincu 2022. godine Kanye West potajno se oženio australskom arhitekticom Biancom Censori - istog mjeseca kada je objavio pjesmu "Censori Overload" inspiriranu njegovom novom ljubavi.

Od tada se par činio nerazdvojnim. No, sada postoje glasine o reperovom braku, u koji je ušao nakon razvoda od Kim Kardashian.

Kanye West i Bianca Censori su, kako se doznaje, nedavno imali veliku krizu. Prema novim vijestima, jedina stvar koja je spasila vezu bio je uspjeh Kanyeovog novog albuma.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prema Daily Mailu, par se navodno žestoko posvađao nakon što je 29-godišnja Bianca upozorila 46-godišnjeg repera da ne nastavlja s antisemitskim uvredama.

Velika eskalacija je, kako se navodi, bila i razlog njezina nepojavljivanja na jednom od suprugovih događaja u New Yorku i afterpartyju 9. veljače. Izvori su sada otkrili da je njihova veza "visjela o niti" i tvrdili su da je Censori počela sve preispitivati.

"Ona zna što svi misle o njezinom suprugu - a njegovi nedavni ispadi natjerali su je da sumnja u sve", rekao je upućeni izvor za DailyMail.com.

Na kraju je Bianca odustala od razdvajanja. Ali navodno je samo Westov novi album mogao uvjeriti reperovu ženu da ga ne ostavi. "Ali onda, odjednom, njegov album je uspješan i ona je ponovno voljena, obožavana i podržavajuća supruga", tvrdi upućeni. Njihov se odnos "drastično" poboljšao zahvaljujući iznimno unosnom uspjehu njegovih "Lešinara", kaže se.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:44