StoryEditorOCM
ShowbizTEŠKO PONIŽENJE

Kakva sramota! Gerarda Piquea iskandirali na događaju, vikali mu ‘Shakira, Shakira‘. Ljutito im je odbrusio ovo

Piše SCENA SD
31. srpnja 2023. - 12:10

Bivši španjolski nogometaš Gerard Pique od kraja je karijere posvećen svom projektu Kraljevske lige u sklopu kojega je prošlog vikenda organizirao veliki promotivni događaj uoči novog turnira.

Puno truda, novca i vremena ulaže u Kraljevsku ligu, a sada je organizirao veliko okupljanje u noćnom klubu gdje je trebao održati govor... a onda ga je publika prekinula, piše Glossy.

image
Josep Lago/Afp

Naime, nakon što je Pique ustao s mikrofonom u ruci, okupljeni su se okrenuli prema njemu i počeli skandirati: Shakira, Shakira.

Kako obožavatelji pjevačice tvrde, vidno iznervirani Pike im je odgovorio:

- Svejedno, ja sam i dalje svjetski prvak, a vi ste nitko.

Tijekom večeri čula se i Shakirina pjesma "Waka, waka", koju je navodno tražio da puste nogometašev bivši suigrač iz reprezentacije Iker Casillas.

Himna je to Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010., zahvaljujući kojoj su se glazbena zvijezda i sportaš upoznali, na snimanju sada već poznatog spota.

image
Bryan R. Smith/Afp

Piqueu navodno smeta kada tijekom izlaska čuje Shakirinu glazbu, pa je tako prilikom nedavnog posjeta noćnom klubu Uniq u Andori od vlasnika navodno zahtijevao da se tijekom večeri ne pušta nijedna pjesma njegove bivše izvanbračne supruge.

image
Evrim Aydin/Anadolu Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:27