StoryEditorOCM
ShowbizSPEKTAKLI

Još jedna svjetska zvijezda ovoga ljeta dolazi u Pulu: potvrđena dva koncerta Dua Lipe u Areni u kolovozu

Piše HINA
25. siječnja 2024. - 17:32

Dua Lipa, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, nastupit će 8. i 9. lipnja u pulskoj Areni, čime se proširila lista svjetskih glazbenih imena koji će tijekom ljeta koncerte održati u pulskom amfiteatru, objavili su lokalni istarski mediji.

Dua Lipa autorica je hitova "New Rules", "Levitating", "One Kiss" i nedavno objavljenog "Dance The Night" koji je soundtrack slavnog filma "Barbie". Dobitnica je nekoliko prestižnih glazbenih nagrada među kojima su i tri Grammyja. Glazbenu je popularnost stekla već debitantskim izdanjem, "Dua Lipa", koji je zauzeo treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova - "Be the One", "IDGAF" i "New Rules" koji je svojevremeno bio britanski singl broj jedan. 

Inače, pozornica pulske Arene ove će godine ugostiti još nekoliko velikih glazbenih imena, a nakon što je službeno potvrđeno da u Pulu dolaze Avril Lavigne, Simple MindsLenny Kravitz, iz još uvijek neslužbenih izvora doznaje se da će koncert na najljepšoj pulskoj pozornici održati i grupa Måneskin, pobjednik Eurosonga 2022. godine odnosno 65. po redu izbora za pjesmu Eurovizije s pjesmom "Zitti e buoni".

image

Dua Lipa

Michael Tran/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:03