StoryEditorOCM
ShowbizTRAŽENA ROBA

Jeste čuli kako je sinoć pjevao Vucin sin? Vilibald otkrio što mu je otac rekao: Iskreno, muka mi je...

Piše SCENA SD
1. srpnja 2023. - 18:28

Obitelj Siniše Vuce ove je godine planirala pokoriti Splitski festival. No, kćer Brigita u zadnji je tren otpala, ali zato se mikrofona uhvatio Vucin sin Vilibald, dok je tata Siniša sve je kritički promatrao iz publike. Mladom nogometašu, kojeg zbog ozljede kuka čeka duži oporavak, ovo nije prvi put na pozornici. Naime, i prošle se godine okušao i to u duetu s ocem. Tada su mnogi zaključili kako mu "nedostaje brušenja vokala, iskustva i vježbe", a gdje ćeš bolje vježbe od Splitskog festivala na kojem se ove godine predstavio pjesmom ‘Udaj se za mene‘.

image
Jakov Prkić/Cropix

Na pitanje kako je tata reagirao na njegov nastup, Vilibald je za 24 sata odgovorio:

- Reakcije su odlične. Tata mi je bio podrška i u nogometu, a kako ne sada u glazbi. Bio je kritičar i kada sam igrao nogomet, a kamo ne sada kada sam na njegovom teritoriju. Korigira me, popravlja. Još sam novi u tome i radim na svemu što se tiče glazbe. Tata mi daje dobre savjete - kazao je 26-godišnjak te na pitanje koji mu je najbolji savjet otac dao ispalio:

image
Damir Krajac/Cropix

- Iskreno, rekao mi je da ne pjevam, da mu je muka od toga - rekao je Vilibald kroz smijeh pa nastavio:

- Ne može on bez toga. Samo me testirao želim li to stvarno.

Nogometna karijera mu je kaže upitna, podsjetimo, igrao je za Rudeš, španjolskog drugoligaša Alaves, Stupnik, Hrvatski dragovoljac i slovensko Radomlje dok je u mlađim kategorijama branio boje Hajduka. 

image
Tom Dubravec/Cropix

- Karijera mi je upitna, upitno je hoću li se vratiti nogometu. Radim na tome da ozdravim, a do tada ću uživati u glazbi. Volio bih ići u nekom zabavnom rock smjeru, da ima ritma i energije. Mislim da tu mogu pronaći svoj prostor, ali idemo utakmicu po utakmicu kako bi mi rekli u nogometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:27