StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDA

Jedna je od rijetkih pjevačica koja svoj privatni život skriva, mnogi ne znaju za njezinu veliku tragediju

Piše SCENA SD
9. siječnja 2024. - 23:12

Za pjevačicu Indiru Radić  svi kažu da je jedna od najpopularnijih zvijezda regije. Često je dolazila u Hrvatsku, prvo kao dijete na odmor u Makarsku, a onda kada je počela pjevati i na razne koncerte. 

image

Indira Radić kao dijete u Makarskoj

Instagram indiraradic

Indira je na sceni od 1992. godine, a veliku popularnost u regiji, pa i šire donijeli su joj hitovi "Moj živote dal si živ", "Bio si mi drag", "Zmaj" i duet koji je snimila s Alenom Islamovićem "Lopov".

Pjevačica se posljednjih godina povukla iz javnog života i izbjegava medije jer tvrdi da se umorila od njih, no i dalje održava koncerte.

Indirin život je u prošlosti punio stranice medija, ali malo tko je znao da je folk-pjevačica prije tridesetak godina prošla kroz pravi pakao. Indira je tada s tek rođenim sinom Severinom, suprugom i majkom preselila iz Bosne u Srbiju, sklanjajući se od sukoba koji su se zahuktavali.

image

Indira Radić

Screenshot Youtube

Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, njegov otac odlučuje da ga, bez Indirinog znanja, vrati u Bosnu. Bez pitanja je odveo sina, koji je tek nakon suđenja vraćen majci.

Severin se oženio 2014. godine, a Indira je sada i baka dvoje unučadi.

image

Indira Radić

Screenshot Youtube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 04:22