StoryEditorOCM
ShowbizGOSPOĐICA YE

‘Je*** se probudi, Kanye te kontrolira!‘; prijatelji pokušali dozvati pameti Biancu Censori! Mislite da ih je poslušala?

Piše SCENA SD
14. studenog 2023. - 13:10

Jutarnji list pisao je o tome kako su prijatelji Biance Censori (28) zabrinuti zbog ponašanja repera Kanyea Westa (46) prema njoj, a sada izvori tvrde kako je Bianca potpuno svjesna „načina kontrole” svog supruga nakon upozorenja prijatelja da se „j*beno probudi”.

Bianca se sastala s dvije prijateljice ranije ovog mjeseca kada je bila u posjeti kući u Australiji, prvi put otkako se potajno vjenčala s kontroverznim reperom. Ranije je optužila svoje prijatelje da su „ljubomorni” na njezinu novostečenu slavu kada su oni izrazili zabrinutost da njezin suprug manipulira njome kako bi postala verzija njegove bivše supruge Kim Kardashian.

Nekoliko je mjeseci izbjegavala bliske ljude, a sada je izvor potvrdio za Daily Mail da počinje uviđati stvari iz druge perspektive.

image

Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

„Svi su sretni jer su napokon uspjeli doći do Biance. Njezini prijatelji su joj rekli kako se osjećaju i da se treba j*beno probuditi”, kazao je izvor za britanske novine.

„Ona zna da se udaljila od onih koji su joj bliski, a također počinje gledati kroz zadimljena zrcala svog braka. Svjesna je Kanyeovih načina kontroliranja i počinje uviđati stvari iz druge perspektive.”

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Druženje Biance s dvije stare prijateljice dokumentirano je na Instagramu gdje je jedna od njih podijelila fotografiju njih tri uz opis „Gospođica Ye”, referirajući se na ime koje je legalno reper promijenio iz Kanye Omari West u Ye u listopadu 2021. godine.

Dok je ona otputovala kući, njezin suprug Kanye je uživao u vremenu sa svojom kćeri North (10) u Dubaiju i Saudijskoj Arabiji.

„Bianca je odlučila otputovati kući nakon što je dogovoreno da će Kanye sa sobom voditi samo North”, rekao je izvor, piše Daily Mail.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Bilo im je teško rastati se na tjedan dana, ali stvarno nije bilo druge opcije”, dodao je.

Ova zabrinutost prijatelja za Biancu počela je ovog ljeta nakon što su krenule kružiti fotografije njezinih ekscentričnih odjevnih kombinacija, kao i vijesti o nepristojnom ponašanju s njezinim suprugom.

Nekoliko njezinih prijatelja uspjelo je doći do nje, a ona im je na njihovu zabrinutost navodno poručila da „od*ebu”, tvrdio je izvor za Daily Mail.

„Ona kaže da su njezini prijatelji samo ljubomorni na njezinu slavu”, dodao je izvor.

Zabrinuti komentari prijatelja uzrokovani su odjevnim kombinacijama u kojima Bianca nosi samo tajice boje kože i ljubičasti jastuk kojim pokriva grudi.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Par je ranije snimljen na brodu u Veneciji u činu koji se doima neprimjerenim za javnost, a Kanye je pritom pokazivao svoju golu stražnjicu dok mu je Bianca smjestila glavu u krilo.

Prošlog mjeseca izvor za Daily Mail otkrio je da je Kanye naredio svojoj supruzi „da nikad ne govori” i dao joj je niz pravila prema kojima mora živjeti, između ostalog koju hranu smije jesti i što smije odjenuti.

„Također, mora jesti određene namirnice i vježbati iako Kanye ne vježba”, dodaje izvor.

Podsjećamo, Bianca, koja je bila zaposlena kao glavna arhitektica za Yeezy, udala se u prosincu prošle godine za repera, samo nekoliko tjedana nakon što je finaliziran njegov razvod s Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:12