StoryEditorOCM
ShowbizZAPAZILI SU IH

Janica Kostelić prije manje od mjesec dana rodila je drugo dijete, danas je prvi put uhvaćena u šetnji s bebom

Piše SCENA SD
19. listopada 2023. - 12:48

 Janica Kostelić, hrvatska najtrofejnija skijašica krajem rujna rodila je svoje drugo dijete, a sretnu je vijest potvrdio Ivica Kostelić, slavni skijaš i Janičin brat.

Janica zadnjih nekoliko godina izbjegava "svjetla reflektora", pa je i drugu trudnoću, baš kao i prvu, iznijela u svojevrsnoj tajnosti, dalje od očiju medija. Obje su trudnoće bile rezervirane za uzak krug ljudi najbližih skijašici, a da je ponovno trudna, doznalo se u srpnju.

Nakon što je rodila svoje prvo dijete, sina Oskara, Janica se posve povukla iz javnosti kako bi se posvetila majčinstvu u potpunosti, a također je napustila i mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport.

Još uvijek se ne zna je li Janica ovog puta rodila kćerku, ili sina, no sa svojom prinovom zapažena je u šetnji zagrebačkom Tkalčićevom ulicom, gdje je izgleda sretno i ispunjeno, te je izmamila brojne poglede prolaznika, prenosi Coverstyle.

‘Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta‘, govorila je bivša skijašica prije više od 10 godina, prenosi tportal.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:35