StoryEditorOCM
ShowbizPROMIJENILA STAV

Iva Todorić koja je na torbice trošila desetke tisuća eura: Nije sreća para puna vreća. Ja sam pravi primjer toga

Piše I. P.
20. travnja 2024. - 12:59

Iva Todorić u intervjuu za IN magazin progovorila je o svom privatnom životu te otkrila što za nju znači sreća.

"Ima ona pjesma ‘nije sreća para puna vreća’. Ja sam to živjela i ja sam živ primjer toga, tako da svim gledateljima mogu reći da novci nisu ono što te čini sretnim, novci su ono što ti daje slobodu u životu, a ono što te čini sretnim su male stvari", izjavila je, prenosi Index

Iva s bivšim suprugom Hrvojem Balentom ima troje djece, a otkrila je kako nije zahtjevna majka.

"Nisam zahtjevna mama i ne mislim da su ocjene najbitnija stvar u životu. Ono čim se ja vodim je da moja djeca budu sretna. Ja kad njih vidim da su sretni, smatram da sam napravila uspjeh u životu i odgojila sretne osobe. Ako čovjek ne zna biti sretan, mislim da to nije to", objasnila je. 

Inače, Iva obožava luksuz. Prije nekoliko godina pisalo se da je vlasnica torbica Chanel u vrijednosti od gotovo 300.000 kuna. Za 40. rođendan pjevao joj je folker Miroslav Ilić u Kulmerovim dvorima, a za gažu od pola sata navodno je utržio nekoliko tisuća eura.

Iva i Hrvoje rastali su se 2019. nakon njegovog podnošenja zahtjeva za razvodom. O krizi u njihovom braku šuškalo se dvije godine prije. Istovremeno je Agrokor, gdje su oboje radili, bio u najvećoj krizi, a Hrvoje i Ivin otac Ivica bili su završili u pritvoru.

Iva i Hrvoje vjenčali su seu tadašnjem hotelu Intercontinetal, a na svadbi na kojoj je bilo 300 uzvanika pjevao je Jasmin Stavros. U braku su dobili troje djece.

Tijekom razvoda i pada Agrokora Ivi je pomagala bliska prijateljica i motivacijska govornica Ana Bučević. Njih dvije navodno su se upoznale u splitskom kozmetičkom salonu nakon čega su postale nerazdvojne. Iva je, šuškalo se, prihvatila i Anin savjet da ostavi mlađahnog dečka, Beograđanina Nikolu nakon njegovog navodnog ljubomornog ispada na Vortex cruiseu od Bučević. 
Inače, Iva je svojedobno 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:59