StoryEditorOCM
ShowbizPRAŠTAM TI

Iva Ajduković pokazala zgodnog supruga zbog kojeg se vratila u rodni Sinj! Vraća se na scenu u velikom stilu!

Piše SCENA SD
3. kolovoza 2023. - 12:59

Simpatična 37-godišnja pjevačica Iva Ajduković odavno je pronašla put do srca publike, a sada se napokon vraća na scenu u velikom stilu! Nakon dugogodišnjeg nagovaranja brojnih suradnika i kolega, Iva je pripremila zaraznu baladu “Praštam ti” u čijem spotu je glavnu ulogu odigrao njezin suprug Marko.

image

Iva Ajduković 

Tino Matić

Naime, u srpnju 2017. godine, u svojem se rodnom Sinju, udala za dugogodišnjeg dečka Marka Marovića nakon pet godina veze. Nedugo nakon vjenčanja, Iva je na društvenim mrežama otkrila kako je svom prezimenu dodala suprugovo, dok je nakon samo tri mjeseca braka, otkrila i kako očekuju prinovu, danas petogodišnju Luciju koja je ime dobila po baki, piše Jutarnji list.

Pjesma “Praštam ti” za koju Iva uz autoricu Smiljanu Mirat potpisuje i tekst, djelo je Duje Ivića i Vojana Koceića uz gudački doprinos Ante Gele s kojim Iva posljednjih devet godina nastupa diljem Lijepe Naše kao glavni vokal njegova benda.

Za Ivin izgled u spotu glavni krivci su Anamarija Asanović koja je osmislila styling, Kate Nash šminku, a Duško Masnić frizuru.

Ovom ljubavnom baladom Iva najavljuje novo poglavlje svoje samostalne karijere, ali i nastup na šibenskoj šansoni gdje će i službeno predstaviti ovaj zarazni novi singl. Iva je vjerna pop i soul izričaju s kojim osvaja publiku posljednja tri desetljeća, s obzirom na to da je ova Sinjanka krenula pjevati od malih nogu.

"Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. ‘Praštam ti’ ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme najviše volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj", izjavila je Iva Ajduković povodom izlaska nove pjesme.

Podsjetimo, posljednjih devet godina Iva nastupa uz glazbenika Antu Gelu i njegov bend na raznim eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:01