StoryEditorOCM
ShowbizJELENA PERIĆ

Influencerica s preko milijun pratitelja kreće u show avanturu; silno je zadovoljna sobom, al strah je ipak tu: nadam se da neću pasti na pozornici!

5. ožujka 2022. - 07:45
Jelena ima pozamašan broj pratitelja na društvenim mrežama, pa i nju zanima hoće li se to pozitivno odraziti na ovaj show  Snimka: Domagoj KARAČIĆ

Jelena Perić jedna je od naših najpoznatijih beauty vlogerica i influencerica, s više od milijun pratitelja na Instagramu, a njezina karijera nadilazi i granice Hrvatske.

Jelena živi i radi u Zagrebu, završila je srednju ekonomsku školu, obrazovanje je nastavila i na splitskom Veleučilištu u Zagrebu, također u smjeru ekonomije, no život ju je odveo ipak u drugom smjeru. Kreativka je po prirodi, te se zaljubljuje u šminkanje, a potom se educira i usavršava u toj branši u kojoj je otkrila svoj puni potencijal.

Jelena je otkrila plodno tlo društvenih mreža, najviše Instagrama, te počinje snimati make-up tutorijale koji vrlo brzo postaju iznimno popularni i rado dijeljeni na toj platformi. S vremenom se potpuno okreće poslu influencera i kreiranju sadržaja za Instagram.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:44