StoryEditorOCM
ShowbizPRETJERALI SU

Hrvati zgroženi bizarnom snimkom Elle i Charlesa; Nije za one slabog želudca, nemojte reći da vas nismo upozorili

Piše Vanesa Tenžera
4. siječnja 2024. - 17:40

Bivši supružnici, influencerica Ella Dvornik i 13 godina stariji poduzetnik Charles Pearce posljednjih mjeseci, otkako su obznanili da se rastaju, našli su se pod medijskim povećalom, a ne ide im u prilog ni žučna rasprava i izrazito loši odnosi u kojima su zapeli nakon rastanka. 

Kćerka legendarnog pjevača i Britanac trenutno se spore oko nekretnine u Balama - zajedničke kuće u kojoj su živjeli sa svoje dvije kćeri, Lumi Wren i Balie Dee. Premda je žar ljubavi zamijenio plamen "mržnje" među supružnicima, dokazi da je ljubavi itekako bilo, još uvijek su prisutni na društvenim mrežama. 

Upravo je jedan od onih neobičnijih, iz 2016. godine, zapao za pronicljivo oko javnosti koje je jedva dočekalo da novim komentarima zgražanja osvježi davno zabilježen trenutak. 

Naime, mnoštvo je zgrozila snimka strastveno zaljubljenih zaručnika i istina, pomalo čudnovate oblike ispoljavanja ljubavi - na spornoj snimci, Ella grize nokte svom odabraniku, a mnoge je takav nesvakidašnji ljubavni akt zgranuo, a brojni su i oni koji nisu mogli držati jezik za zubima, pa je snimka "ukrašena" podrugljivim komentarima neodobravanja, poput komentara jednog korisnika koji glasi: "Noktarella", ili onog drugog: "Ovo je nakon propasti firme kad nisu imali šta jest". 

Snimku je komentirala i Ella, napisavši Charlesu na šaljiv način, "da se ne vraća kući, jer će mu odgristi glavu".

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:26