StoryEditorOCM
ShowbizJANE FONDA (85)

Holivudska legenda priznala: ‘Sramim se ovo reći, ali ako bih imala ljubavnika, on bi morao imati 20 godina‘

Piše SCENA SD
6. prosinca 2023. - 07:15

Glumačka ikona Jane Fonda (85) gostovala je u podcastu "Absolutely Not" i izazvala pomutnju priznanjem: "Sramim se ovo reći, ali ako bih uzela ljubavnika, on bi morao imati 20 godina!"

Za to je navela i razlog: "Ne volim staru kožu." Ali ona ionako ne traži partnera. "Završila sam! Imam 85 godina, čak i u mraku, ne želim biti gola ni pred kim", objasnila je Jane. Osim toga, smatra da je odnos između 85-godišnjakinje i 20-godišnjaka ionako problematičan. Nikad ne bi ušla u takvu vezu".

Ali neki njezini kolege u Hollywoodu to vide drugačije. Pop zvijezda Cher (77) u vezi je s glazbenim producentom Alexanderom Edwardsom (37) oko godinu dana. Ali također se bori s razlikom u godinama, kako je sada rekla u podcastu "Chicken Shop Date".

"Uvijek sam govorila prijateljima: ‘Ne zaljubljuj se u mladića, prestari smo" rekla je Cher.

Njih dvoje imaju problema iznova i iznova kada razgovaraju. "Kad govorim o nečemu ili nekome, često me gleda zbunjeno i kaže: ‘Tada se nisam ni rodio.‘" Ipak, "sjajno se provodimo zajedno".

Njezina kolegica Madonna (65) prvo je bila s 23-godišnjim modelom Andrewom Darnellom nekoliko mjeseci dok je nije privukao 29-godišnji boksač Josh Popper. Pop kraljica objavila je svoju ljubav, ali Popper je navodno morao potpisati ugovor o tajnosti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:07