StoryEditorOCM
ShowbizKOLEKCIJA

Godinu dana nakon smrti glumice Kirstie Alley njezina djeca prodaju na aukciji posebna blaga svoje majke

Piše SCENA SD
22. prosinca 2023. - 19:46

Kirstie Alley, poznata po ulogama u TV serijama "Kafić Uzdravlje" (Cheers) i "Veronikine tajne" (Veronica‘s Closet) te seriji filmova "Gle tko to govori", umrla je 5. prosinca 2022. u 71. godini, od posljedica raka debelog crijeva.

Sada su njezino dvoje djece, Lillie Price i William True, koje je posvojila nakon što je saznala da neće moći postati majka, odlučili staviti neke od njezinih osobnih stvari na prodaju, koje će biti ponuđene na dražbi na internetskoj platformi.

Prije nego što se okrenula filmu i televiziji, Kirstie Alley bila je dizajnerica interijera. I sama je to otkrila 1996. godine, u intervjuu u emisiji Rosie O‘Donnell. Ljubav prema dekoraciji navela ju je da sakupi ogromne kolekcije najrazličitijih predmeta, od ekskluzivnih modnih komada, od velikih marki do antikviteta, uključujući luster iz nacističke Njemačke.

image

Kirstie Alley 

Chris Delmas/Afp

"Naša majka prikupila je mnoge originalne i jedinstvene stvari tijekom svog nevjerojatnog života", rekla su njezina djeca za People. "Želimo podijeliti neke od njih s drugima u nadi da će širiti svoju ljubav prema uređenju", dodali su. Njezin predstavnik također je kontaktirao Peole i istaknuo da se glumica, "ljubiteljica stila i funkcionalnosti, okružila predmetima koje je obožavala bez obzira odakle dolaze", bilo da se radi o prodajnoj trgovini "ili butiku u Francuskoj".

Tako su u suradnji s agencijom za nekretnine i internetskom aukcijskom platformom Lillie Price i William True organizirali internetsku aukciju koja će se održati u tri faze. Prva od njih, koji će biti aktivan od danas, 22. prosinca do 7. siječnja, uključuje brojne antikvitete s glumičinih imanja u Maineu, Kaliforniji i Floridi, od brončanih kipova do tapeciranih stolica, do ogledala u stilu rokokoa.

Drugi dio aukcije, koji će trajati od 22. siječnja do 4. veljače, uključivat će sve vrste ukrasnih predmeta, uključujući viktorijanski ptičji kavez i predkolumbijski artefakt. A posljednji, koji će se održati između 18. ožujka i 7. travnja, fokusirat će se na odjevne predmete i dodatke iz modne kolekcije Kirstie Alley.

image

Kirstie Alley 1990.

/Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 15:18