StoryEditorOCM
ShowbizZaljubljeni par

Glumica i sportski novinar žive svoj ‘San snova‘: ‘Marko mi je najveća podrška‘

Piše Mozaik SD
17. kolovoza 2023. - 11:06

Naša mlada glumica i redateljica Arija Rizvić utjelovit će jednu od glavnih uloga u novoj seriji "San snova", koju ćete moći pratiti ove jeseni na RTL-u.

U novom velikom projektu Ariji je najveća podrška njen partner Marko Vargek, sportski novinar i poznato lice RTL-a. Svaki slobodan trenutak između obaveza i snimanja provode zajedno, pa su tako godišnji odmor i ovo ljeto iskoristili za avanture i nova putovanja.

image

Marko Vargek

Rtl/

- Prvo smo se dobro odmorili u vikendici na Kvarneru, spavanje, plivanje i hrana, a onda smo odmorni krenuli na našu ljetnu avanturu... Proveli smo se na Crvenom otoku nekoliko dana, zatim se uputili u Rovinj, pa nakon toga u Umag do mojih rođaka - ispričala Arija, otkrivši da je vrhunac njihovog godišnjeg odmora ipak bio u predivnoj Firenci.

image

Arija Rizvić

Rtl/

- Ove godine smo htjeli kombinaciju mirnog odmora i avanture, velika nam je velika želja bila posjetiti Galeriju Uffizi i Galeriju Accademia i uživati u tom gradu-muzeju na otvorenom - oboje ističu, a najljepše trenutke s odmora dijelili su s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

Arija i Marko u vezi su već dvije i pol godine, a jedno kod drugoga, priznaju, najviše vole smisao za humor.

Nakon odmora iz snova Ariju čekaju nove poslovne obaveze, snimanje serije je u punome jeku.

image

Arija Rizvić

Rtl/

Mlada glumica utjelovit će lik Kristine, manekenke i influencerice i bivše djevojke nogometaša Alena Stošića, kojeg glumi Marko Braić. Kada je Alen ostavi na neugodan način, Kristina mu se odluči osvetiti i naplatiti sve vrijeme koje je potrošila na njega. Zato mu se useli u stan i od života mu radi pakao. Kristina je prešla tridesetu i u panici je da su njezine najbolje godine prošle.

image

Arija Rizvić

Rtl/

- Odlično nam je na setu, ekipa je super, produkcija također. Uživamo, zabavljamo se i mislim da će serija biti fenomenalna. Što se tiče scenarija, isto mišljenje dijelim kao i moje kolege, baš uživam kada ga čitam. Samo čekam što će biti dalje, jer mi je predobro. Zaista mislim da će i gledatelji zavoljeti našu seriju. Uvijek mi je veći izazov biti negativka. Jako se veselim ovoj jako negativnoj ulozi, ali mislim da će i ona imati neke lijepe strane, da Kristini neće baš gledatelji puno toga zamjeriti - opisuje Arija, pa ističe kako i njezin Marko jedva čeka vidjeti prve kadrove, a jedna ga okosnica serije, kao sportskog novinara, posebno zanima i raduje:

- Marku se jako sviđa moja nova uloga. Prema insajderskim informacijama koje svaki dan na kapaljku dobiva, jako se veseli vidjeti moju transformaciju u lik Kristine. A obzirom na to da je sport, odnosno nogomet, jedna od tema serije, pratit će je svakodnevno - veli nam Arija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:23