StoryEditorOCM
Showbizpopustili živci

Filmski hit ‘Barbie‘ nije dobro legao dvjema ženama, poslije projekcije su se potukle, žešću tuču spriječio je ‘Ken‘

Piše mozaik sd
27. srpnja 2023. - 14:59

Filmski hit "Barbie", koji igra i u hrvatskim kinima, privlači pažnju gledatelja u cijelome svijetu. U želji da se pod svaku cijenu, u pratnji najmlađih, među prvima pogleda film o kojemu se priča, uz velike vrućine i gužve, kao i uz prevelika očekivanja, može doći i do napetosti, pa i do nasilja.

Tako je za vrijeme jedne projekcije u Brazilu došlo i do fizičkog sukoba, koji je snimljen mobitelom, a video je stavljen na društvene mreže.

Jednoj je gledateljici smetalo što je druga gledateljica u kino došla s djetetom koje je za vrijeme cijeloga filma na mobitelu gledalo videa na YouTubeu. Prva joj je gledateljica za vrijeme odjavne špice održala podužu moralku, na što se druga ustala i svom silinom je gurnula u lice. Potom je došlo do razmjene udaraca, a žešći sraz spriječio je jedan gledatelj, što se može vidjeti i u videu.

 

Na društvenim mrežama o svemu se odmah povela i rasprava, u kojoj su se korisnici podijelili, jedni su smatrali kako je potpuno neprimjereno da se u kinu gleda YouTube, dok su drugi isticali da žena nije trebala toliko pretjerano reagirati. Utješno je da je osuđeno nasilno rješavanje nesporazuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:41