StoryEditorOCM
ShowbizNIJE MOGLA ČEKATI

Filmska zvijezda priznala što je napravila kada je ‘zaglavila‘ na autoputu: ‘Ovo je stvarno vrlo zgodno rješenje!‘

Piše SCENA SD
21. travnja 2024. - 08:31

Još 2016. glumica Tori Spelling (50), poznata iz kultne serije "Beverly Hills, 902010", pričala je o svojim čudnim navikama mokrenja u talk showu koji je vodila Khloé Kardashian (39). Tada je majka petero djece otkrila da se, kad je bila pijana, transformirala u drugu ženu po imenu "Terri", koju zapravo nije briga gdje će isprazniti mjehur. "Ona je totalno luda", kaže Tori, "i voli piškiti posvuda. Piški ispod stola i u lončanicama."

image

Tori Spelling

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Sada, u svom podcastu "MisSPELLING" iznijela je još jednu bizarnu priču. Tamo je podijelila sljedeću anegdotu: "Zaglavila sam na 101, koja je naša najluđa autocesta ovdje, i pomislila sam: ‘Neću se vratiti kući.‘" Nakon  trenutka panike, pronašla je rješenje svog problema s urinom: "Doslovno sam posegnula u svoju Tori Poppins torbu i pomislila: ‘Molim te, Bože, nešto‘, i kopala sam po njoj i pomislila: ‘Aha! Pelene.‘"

Kako je glumica objasnila, ova pelena zapravo je bila namijenjena njezinom sinu Beauu (7), koji je u to vrijeme još bio beba. "Doslovno sam stavila pelenu i popiškila se u hlače u Beauovu pelenu", nastavila je Tori. 

Svoju priču završila je riječima: "Ovo je stvarno vrlo zgodno rješenje, dečki!"

image

Tori Spelling

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 18:02