StoryEditorOCM
Showbiztroši, ne gleda

Evo gdje Maja Šuput uživa s obitelji, Instagram profil pršti od luksuza: ‘Ovako se da prezimiti‘

Piše SCENA SD
7. siječnja 2024. - 17:27

"Tako se da prezimiti", zaključila je pjevačica Maja Šuput u svojoj objavi na Instagramu gdje je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu snimljenu u luksuznom hotelskom kompleksu kraj bazena i otkrila kako je ponovno na svojoj omiljenoj zimskoj destinaciji - u Dubaiju. 

Nakon što je odradila desetu sezonu showa Nove TV "Supertalent" kao članica žirija, a potom i najnaporniji dio glazbeničkog posla - blagdanske nastupe, Šuput je s obitelji, suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom, otputovala na odmor.

Odsjeli su u hotelu Raffles The Palm, a u Instagram priči Maja je pokazala kako izgleda njihov smještaj, od predvorja hotela u marmoru i zlatnim detaljima i njihove raskošne hotelske sobe, do toga kako uživaju u raznovrsnoj i vrlo primamljivoj hrani.

Pored toga otkrila je i kako je dobila odbijenicu od svog preslatkog sinčića, koji je u onoj dječjoj fazi dobro poznatoj većini roditelja - zvanoj ‘ne‘ za što god da ih se pita. Tko je dobila ‘ne‘ i na pitanje mogu li čuti dobro jutro, a potom i na može li mama dobiti jednu pusu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:22