StoryEditorOCM
ShowbizPLESNI RITAM

Eurosong Konstrakta i Jovanottijeva predgrupa dolaze na trogirski KulaKula festival: bit će vrhunski party, evo detalja

Piše Scena SD
4. srpnja 2023. - 20:02

Šesta je godina zaredom da se prvog vikenda kolovoza u impresivnoj Kuli Kamerlengo održava jedan od ponajboljih boutique glazbenih festivala u Hrvatskoj pod nazivom "KulaKula festival".

Ove godine predstavljen je prvi međunarodni line-up koji čine Konstrakta i Zemlja Gruva (3.8.), crnogorske hip-hop legende Who See (4.8.), Kiril Džajkovski u pratnji britanske reperice i MC TK Wonder(4.8.), legendarno Prljavo kazalište (5.8.) a posebno zanimanje izazvali su talijanski gosti - The Sweet Life Society.

image
Luciano Mutavdžija/Cropix

“Radi se o bandu koji u Italiji nazivaju zaista ‘najboljim party bandom‘, a kuriozitet je da su prošlo ljeto proveli kao predgrupa svima nam omiljenom Jovanottiju na njegovoj turneji Jova Beach Party. Svidjet će se svim fanovima TBF-a, Jinxa, Dubioze Kolektiva i S.A.R.S.-a. Ovaj deveteročlani band sastavljen od vrhunskih glazbenika neće vam dati mira i garantiraju ozbiljno dobar plesni tulum!” - izjavio je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

image

The Sweet Life Society band

Paolo Properzi

Bend dolazi iz Torina gdje su lani nastupili i na partyu Eurosonga, a u svoj CV upisali su i nastup na najvećem svjetskom glazbenom festivalu, Glastonburyju, koji se upravo održao u Velikoj Britaniji.

Okosnica banda su DJ i producenti Gabriele Concas i Mateo Marini, a glazbeni identitet im je mješavina vintage zvukovai nazivaju je “glazbenim mostom između Torina, Kingstona i Brixtona”.

The Sweet Life Society nastupit će 3.kolovoza u Kuli Kamerlengo uz Konstraktu i njen fenomenalan band Zemlja Gruva, pa vrijedi na vrijeme ugrabiti ulaznice kojih je limitiran broj u sustavu entrio.hr

Više informacija potražite na društvenim mrežama KulaKula festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 06:59