StoryEditorOCM
ShowbizTEŽAK PERIOD

Ella Dvornik se raspala pred kamerama; ‘Da smo se htjeli javno svađati, učinili bismo to na Instagramu‘

Piše MOZAIK SD
11. studenog 2023. - 17:01

Iako se nije previše oglašavala, Ella Dvornik sada je pokazala koliko joj je teško zbog cijele situacije. Ella je na Instagramu objavila emotivan video u kojem razgovara sa svojim kćerima. 

U jednom trenutku slomila se pred kamerama, a na snimci se čuje kako jedna od njezinih kćeri govori: "Ne budi tužna." "Mama ponekad mora biti tužna", odgovorila je Ella. 

"Ne", rekla je djevojčica, na što ju je majka pitala: "Nikad nisi tužna?" a ona je ponovno odgovorila jednostavnim "Ne". Zatim je pitala svoju drugu kćer: "Može li mama biti tužna?" ali dala joj je isti odgovor, prenosi Mondo.

Iako su smatrani skladnim parom, nakon niza glasina koje su se pojavile u medijima otkako se saznalo da je Ellin sad već bivši suprug, Charles Pearce tužio Ellu za njezin udio u kući u Balama, koju posjeduje, sama influencerica nedavno je progovorila o tome.

"Zamolila bih medije da prestanu puštati činjenice ‘iz izvora‘ i igrati se pokvarenog telefona s našim životima. Da smo se htjeli javno svađati, učinili bismo to na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam njihova majka. U našem je interesu da i nakon toga ostanemo u dobrim odnosima." zaključila je Ella.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:48