StoryEditorOCM
ShowbizFATALAN SUSRET

Dr. Zgodni ipak nije tolika dobrica! 26 godina stariju suprugu ostavio je zbog obožavateljice, spominje se i nasilje...

Piše Mozaik SD
17. siječnja 2024. - 11:31

Kada je prošle godine proglašen najseksi muškarcem na svijetu, od strane People magazina, glumac Patrick Dempsey zaokružio je svoju listu uspjeha. Premda, ruku na srce, ovo potonje je prihvatio kao sasvim dobru zafrkanciju.

Iza njega je više od pedesetak filmskih uloga, a svjetsku je slavu stekao tek onom u serijalu "Uvod u anatomiju", gdje je utjelovio "McDreamyja", liječnika Dereka Sheparda koji je oteo (za sva vremena) srce glavnoj junakinji dr. Grey.

image
Gabriel Bouys/Afp

Ono što pak dodatno budi maštu obožavateljima je njegov privatan život, premda u njemu nema nikakvih drama ni afera. Dempsey je naime u braku od 1999. godine, sa vizažisticom Jillian Fink, s kojom ima kćer Tallulu (21) i blizance Darbyja i Sullivana (16).

image
Henry Nicholls/Afp
image
Tiziana Fabi/Afp

No ono što mnogi ne znaju je kako je Dempsey u samom početku svoje karijere bio u braku s glumicom Rocky Parker. Od prvog "uzimam" do potpisa na papirima za razvod prošlo im je sedam godina, sedma je pokazalo se bila presudna. Od 1987. do 1994. koliko je Dempsey bio "vezan" uz 26 godina stariju glumicu, koju je upoznao kada je imao samo 18 godina... Glumica je preminula 2014. godine, no prije smrti je medijima natuknula kako brak s mlađahnim glumcem po nju nije bio sretan. Optužila ga je za nasilje, ali je potom povukla izrečeno. Lažno ga je optužila, priznala je, zbog ljubomore.

Uglavnom, Dempsey se zaljubio u svoju vizažisticu, veliku obožavateljicu. Obožava ga, ako je vjerovati obiteljskim fotografijama koje rado dijele sa obožavateljima - i danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:55