StoryEditorOCM
ShowbizŽIVOT VRIJEDAN FILMA

Donald Trump se oglasio oko Ivanine smrti: Bila je divna, lijepa i vodila inspirativan život!; Sjećamo se kad je posjetila ‘Slobodnu‘, svašta se onda pričalo...; Lani ju je shrvala smrt četvrtog supruga

Piše Mozaik SD
14. srpnja 2022. - 22:31
Ivana s drugim suprugom Donaldom Trumpom, za posjeta redakciji 'Slobodne' 1998. godine, te s četvrtim mužem, Talijanom Rossanom Rubicondijem, koji je lani preminuo od melanomaAFP/Cropix

U povodu iznenadne smrti Ivane Trump u 73. godini, koju su prenijeli svi svjetski mediji u rekordnom roku, oglasio se i njezin drugi suprug, bivši predsjednik SAD-a, Donald Trump.


Ivana je bila prva supruga Donaldu, a on njoj drugi muž. Prvi put se udala 1971. za austrijakog skijaša Alfreda Winklmayra, budući je i sama bila uspješna skijašica. Cijelo vrijeme je, zapravo, tražila način da pobjegne od komunističkog režima u Čehoslovačkoj i dobije priliku za život na zapadu.

Pružila joj se kad je otišla u Montreal, gdje je bila angažirana kao model za kanadsku firmu koja se bavila krznima. Tada je emigrirala. 

Od Alfreda, koji je kasnije postao trgovac nekretninama, razvela se 1976. godine, navodno nakon što je upoznala Trumpa u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 05:35