StoryEditorOCM
ShowbizNE SKRIVAJU SE

Domenica u Splitu otkrila kako izgleda Ivan koji je osvojio srce lijepe pjevačice: Ja sam žena od riječi, pa ću reći...

Piše Scena SD
27. lipnja 2023. - 08:35

Jedna od karakteristika gotovo svih pjevačica koje godinama uspješno surađuju s hitmejkerom Tončem Huljićem jest da - skrivaju koga ljube.

Je li to slučajnost, je li Huljić taj koji u naponu popularnosti "svojim" pjevačicama savjetuje da kriju intimni život, pouzdano ne znamo. 

Premda je činjenica da je i brak i razvod Danijele Martinović od Marka Perkovića Thompsona bio tajni, Danijelinih "tko zna koliko" prvih godina veze s Petrom Grašom bilo je skrivano i plasirano isključivo pod "suradnju", u životu Jelene Rozge jedini dečko koji se "službeno vodio" kao njezin bio je Stjepan Hauser, premda je se povezivalo s više intrigantnih imena...

Kako bilo, "pravilo o ljubavnoj tajnosti" ne važi kod korčulanske pjevačice sa splitskom adresom i najbliskije prijateljice Hane Huljić Grašo, Domenice Žuvele.

image

Domenica u društvu momka, odvjetnika Ivana Bačića

Tom Dubravec/Cropix

30-godišnja Domenica voli javno i javno izlazi sa svojim voljenim dečkom, odvjetnikom Ivanom Bačićem, s kojim je stigla sinoć i na predstavljanju rakija i likera Tončija Huljića u Splitu.

Za večernji izlazak je izabrala kombinaciju u narančastoj boji, dok je njezin Ivan igrao na provjereno u bijeloj lanenoj košulji. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Domenica i Ivan u dugogodišnjoj su vezi, što je lijepa pjevačica otkrila tijekom sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama".

"Ja sam žena od riječi pa ću reći: Da, imam dečka!" - priznala je tada.

A opuštenim điravanjem po Splitu potvrđuje da neka estradna pravila za nju apsolutno ne vrijede.

image

Petar Grašo, Andrea Andrassy i Domenica 

Tom Dubravec/Cropix
image

Domenica i Vjekoslava Huljić

Tom Dubravec/Cropix
image

Domenica je na Melodijama Jadrana nastupila u efektnoj bijeloj haljini

Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 12:51