StoryEditorOCM
ShowbizGRAĐANI BIJESNI

Cecini plakati unakaženi u Zagrebu; oglasila se i Arkanova udovica, evo što je poručila Hrvatima

Piše SCENA SD
12. veljače 2024. - 10:44

Srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović sredinom ožujka ima koncert u Mariboru, a povodom toga su čak i u Zagrebu, udaljenom 116 kilometara od tog grada, postavljeni billbordi. Ovoga vikenda društvenim medijima su se proširile fotografije uništenih billboarda.

Različita su mišljenja ljudi o tom činu: dok jedni smatraju da plakatima nije mjesto u Hrvatskoj i podržavaju njihovo uništavanje, drugi smatraju da nitko ne smije uništavati tuđu imovinu.

"Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti", stoji u jednoj objavi na društvenoj mreži X (bivši Twitter), dok je drugi napisao: "Vidio sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina", napisao je jedan građanin.

Na društvenim mrežama se nakon toga pojavila još jedna snimka istog plakata, samo na drugoj lokaciji: na Laništu je, također, uništen plakat, a neki građani se pitaju zašto plakati uopće stoje u Zagrebu.

"Što smo doživjeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gdje ima puno branitelja", pita se.

Nakon ovih događaja oglasila se i Svetlana Ceca Ražnatović za Blic:

"Hrvati me obožavaju, glazba ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske", rekla je pjevačica.

Podsjetimo, Ceca je nedavno izjavila: "Kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije."

I "Slobodna Dalmacija" je nedavno pisala o zabrani ulaska:


CECA SE NA SVA USTA HVALI DA NEMA ZABRANU ULASKA U HRVATSKU, A PISALO SE DA JE ‘PERSONA NON GRATA‘. PITALI SMO NAŠ MUP

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:09