StoryEditorOCM
ShowbizUZBUDLJIV ŽIVOT

Autorica knjige ‘Seks i grad‘ Candace Bushnell: U tjedan dana bila sam na spoju s 91-godišnjakom i 21-godišnjakinjom

Piše SCENA SD
20. listopada 2023. - 08:32

U američkoj kultnoj seriji "Seks i grad" glavna glumica Sarah Jessica Parker (58) više je puta izazvala senzaciju u ulozi seksualne kolumnistice Carrie Bradshaw. Razlog? Njezin divlji seks i ljubavni život revolucionirali su pogled mnogih žena. 

image

Candace Bushnell

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Prije nekog vremena postalo je poznato da se mnoga iskustva iz serije temelje na istinitim događajima. Spisateljica serije Liz Tuccillo jednom je otkrila da je redovito razgovarala sa svojim kolegama o vezama i prekidima kako bi prikupila materijal za kultnu seriju. Stoga nije ni čudo da je autorica knjige "Seks i grad" Candace Bushnell sada otvoreno progovorila o vlastitim ljubavnim avanturama.

image

Candace Bushnell

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Na događaju koji je organizirao američki časopis "Hello!", Candace je otkrila da bi mogla ispuniti cijele knjige svojim seksualnim životom. "Osobno imam toliko priča u rukavu jer sam trenutno na nekoliko aplikacija za upoznavanje", rekla je 64-godišnjakinja. Otvoreno je dodala: "Bila sam vani u tjedan dana s 91-godišnjakom i 21-godišnjakom".

Iako je sada u menopauzi, Candace Bushnell trenutno se osjeća "pametnije i hrabrije" nego ikad prije. Istodobno je jasno dala do znanja da se svaka žena ne osjeća tako u 64. godini: "Nekima se više ne da seksati i završili su s time. U prošlosti su se previše puta seksali da zapravo nisu željeli, a sada samouvjereno govore: ‘Gotov sam, slobodan sam i sretan sam.‘" Candace je dodala: "S druge strane, postoje žene koje su cijeli život s muškarcem i sada se razvode i odjednom imaju veliku želju za seksom."

image

Candace Bushnell

Lj Fotos/admedia/Sipa Press/Profimedia/Lj Fotos/admedia/sipa Press/profimedia
image

Candace Bushnell

Photo Image Press/Zuma Press/Profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:40