StoryEditorOCM
Promo arhivNOVI TERMIN

Zbog rekordnog interesa publike cabaret "Splićanke" održat će se u novom terminu

Piše Promo
24. prosinca 2019. - 11:32

Kad je Gradsko kazalište mladih pred tjedan dana najavilo kako zbog velikog interesa za predstavom "Splićanke", a u želji da se dostojno oproste od Splita, posljednju izvedbu ovog kultnog cabareta izvode 28. prosinca u maloj dvorani "Gripe" malo tko je vjerovao u ovakav ishod.
Naime u samo nekoliko dana i mala dvorana "Gripe" potpuno je rasprodana !!!
No to nije sve. Kako zahtjevi za ulaznicama i dalje pristižu sa svih strana donesena je velika odluka: NOVI TERMIN "Splićanki" je u nedjelju 29.12. u 20 sati u maloj dvorani "Gripe"!
Za komentar smo upitali ravnatelja GKM-a Ivu Perkušića.
Naši telefoni ne prestaju zvoniti, sugrađani zaustavljaju glumice po gradu žaleći se da opet nisu ulovili ulaznice za kupiti. Jedna gospođa se javila s Hvara odakle stiže s društvom od 20 prijateljica, a sad joj treba još 18 ulaznica koje naprosto nemamo. Cijeli vikend proveli smo u kazalištu zajedno sa svim suradnicima vijećajući što učiniti, križajući i sastavljajući nove rasporede i sada s olakšanjem možemo najaviti da smo napravili sve moguće i nemoguće i otvorili NOVI TERMIN predstave 29. prosinca u 20 sati u maloj dvorani ŠC "Gripe".

Same "Splićanke" uglas su nam rekle:
Mi zaista nevjerojatno uživamo igrati cabaret "Splićanke" i sigurne smo da je publika to osjetila i zato nas nagradila ovolikim uspjehom. Da nam je netko pred par mjeseci, kad smo najavili izvedbu na Tvrđavi Gripe, rekao da će do kraja godine "Splićanke" u svega 4 mjeseca pogledati skoro 5.000 ljudi nasmijale bi se. Ali to se sada zaista događa. 
Hvala Vam što ste nam za Božić poklonili Vaše povjerenje, Vaše vrijeme i sve Vaše pohvale. Dati ćemo sve od sebe, ostaviti i srce i dušu na Gripama i priuštiti Vam fenomenalan uvod u Novu Godinu.

Najavljena spektakularnu novogodišnja izvedba ne sumnjamo bit će po mnogočemu posebna a ukoliko ste u onoj manjini koja ovu predstavu još nije pogledala požurite po svoje ulaznice.
Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan, pa i vikendom, od 16 do 20 sati (izuzev 25.12.) te online putem www.croatia-tickets.com

 


Cijena ulaznica za tribinu iznosi vrlo povoljnih 60 kn a za parter 80 kuna zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe - Pizzerie Lučac.
Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice.
Ako vam nedostaje smijeha i dobre zabave povedite svoje društvo 28. i  29.12. u 20 sati na Gripe i guštajte u kazališnom vikendu uz "Splićanke" jer sigurni smo da će ovo biti najpopularniji izlazak ovog adventa u Splitu !!!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:20