StoryEditorOCM
Životgorka istina

Uključio sam kameru koju koristimo da vidimo što rade psi u kući i doživio šok: ‘Saznao sam najgoru moguću stvar...‘

Piše Vijesti Sd
19. veljače 2024. - 13:42

Rob Parsons (34) je vatrogasac i zbog svog posla često je odsutan, ali nastoji uvijek biti u kontaktu sa svojom obitelji. No, sasvim slučajno je otkrio kako živi u lažnoj idili i da zapravo nije otac svoje kćeri. A gorku istinu je otkrio zahvaljujući kameri za pse.

Njegova je supruga naime, s kćeri trebala ići liječniku i kako se dugo nije javila da mu ispriča kako je prošlo, upalio je kameru da vidi kako se ponašaju psi u kući. Tada je shvatio da je život kojim živi daleko od savršenog. Na kameri je vidio kako supruga razgovara s drugim muškarcem u prisustvu njegove osmomjesečne kćeri, kojoj kaže da joj je taj muškarac otac, piše Daily Mail.

- Kad sam pogledao u kameru, vidim da moja žena drži kćer u krilu i govori "hvala ti tata što si jučer kupio ove poklone" i slične rečenice aludirajući na tog čovjeka kao njenog oca – kazao je Rob.

Nakon nekog vremena poslao joj je poruku o posjeti liječnika, a ona mu je kratko odgovorila: "Sve je u redu, ima uobičajene bolove za bebe". Potom joj je ispričao što je vidio i čuo na snimci, rekavši "sigurno je bebi teško jer me zove ‘tata‘ kad sam kući, a kad me nema upozna pravog oca".

Žena mu je kazala kako beba sve muškarce zove tata.

Rob je naivno mislio da se stvarno vole. Za Božić 2021. zaručili su se, a sljedeće godine dobili kćer. Ispostavilo se da je njegova supruga tri godine bila u tajnoj vezi s kolegom, a iako je u matičnoj knjizi upisan kao otac djeteta, supruga je od početka znala da Rob nije pravi otac. Tada je Rob odlučio napraviti DNK test. Nažalost, potvrdio je Robove sumnje – dijete koje je volio i odgajao svim srcem nije bilo njegovo.

Pozvavši i njezine i svoje roditelje, Rob im je rekao istinu, potom je napustio kuću, podnio zahtjev za razvod i vratio se roditeljima. Stupio je u kontakt s djevojkom ženinog ljubavnika, koja je potvrdila da je znala za njihovu aferu i da ona traje već tri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:19