StoryEditorOCM
ŽivotLJUBITELJ ŽIVOTINJE

Svi školski prijatelji petogodišnjeg dječaka odbili su prisustvovati njegovoj rođendanskoj zabavi, razlog je...

Piše MOZAIK SD
22. listopada 2023. - 14:55

Mali Malachi zapravo je želio proslaviti svoj peti rođendan sa svojim školskim prijateljima pod temom Pokemona. Njegova majka, Angel Craine, čak mu je kupila Pickachu kostim. Međutim, jedna njezina kupnja navela je sve njegove prijatelje da odbiju Malachijev poziv. Zato jer mu je mama kupila vegansku čokoladnu rođendansku tortu, kako prenosi Unilad.

"Žele da krava bude u njegovoj torti. To su rekli, inače neće doći", rekla je majka za Daily Mail o ponašanju školskih prijatelja. Malachi je, s druge strane, i sam nepokolebljivi vegan, ističe Angel.

"On je strastveni vegan. On voli životinje. Kad sam mu objasnila da u hamburgerima ima piletine u grumenčićima, a i krava ima u hamburgerima, odmah ih je odložio i više nikada nije želio dodirnuti životinjski proizvod", rekla je majka. Isprva je mislila da će djeca preboljeti vegansku tortu i ipak se pojaviti na zabavi. "Ali nismo imali niti jedan odgovor na poziv za rođendan. Niti jedan prijatelj nije potvrdio dolazak." Zato je Angel Craine konačno nešto smislila.

Obratila se svojoj veganskoj Facebook grupi i tamo pozvala članove sa svojom djecom. Već je 12 djece potvrdilo dolazak. Majka je optimistična: "Bit će mu lijepo susresti prijatelje sa sličnim interesima. Uvijek je zainteresiran za sklapanje prijateljstava, mali je druželjubiv i stvarno se raduje svom rođendanu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:56