StoryEditorOCM
Životneizvjesnost

Procurili detalji o lošem stanju princeze Kate, kažu da izgleda kao kostur: ‘Kosa je bila njezina kruna, ali sada...‘

Piše MOZAIK SD
6. lipnja 2024. - 21:55

Princ William jučer je odgovorio na pitanje jednog ratnog heroja i dao uvid u zdravstveno stanje svoje supruge Kate Middleton. 

‘Bolje joj je, hvala. Voljela bi danas biti ovdje‘, kratko je odgovorio princ jednom ratnom veteranu na 80. obljetnici Dana D u Portsmouthu. Ipak, strani mediji navode da je princeza ‘emocionalno uništena‘.

image
/Shutterstock

Javnost je nije vidjela mjesecima, a iz palače ne otkrivaju informacije o njezinu stanju. Zna se samo da odlazi na preventivnu kemoterapiju. Navodno je i njezin kalendar prazan do kraja 2024., što znači da nisu planirane nikakvi događaji i aktivnosti na kojima bi se ona trebala pojaviti, piše Story.

Izgubila na kilaži

Pojedini mediji izvještavaju kako je Kate izgubila na kilaži tijekom liječenja. 

image
/Shutterstock

‘Kate je ranije bila vrlo mršava, a zbog kemoterapije sad vjerojatno izgleda kao kostur. Kosa je bila njezina kruna, ali priča se da joj ispada u pramenovima i da bi mogla ostati potpuno bez kose‘, tvrdi izvor za strane medije, a kraljevski stručnjak Ian Pelham Turner je za Fox News Digital upozorio: 

‘Kruže lažne slike Kate kako nosi šal preko glave, aludirajući na to da je značajno izgubila kosu zbog kemoterapije‘. 

Priča se kako bi odlasci na liječenje mogli izazvati ‘ranu menopauzu‘, što bi moglo biti vrlo traumatično jer Kate, iako ima troje djece, nije nikad odbacivala mogućnost da ponovno postane majka. S druge strane, William je bio protiv toga. 

image
Johan Ordonez/Afp
image
Carl De Souza/Afp
image
/Shutterstock
image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 21:55