StoryEditorOCM
Životmnogima bilo čudno

Princ William doznao je za karcinom Kate Middleton prije važnog događanja, sada je jasnije zašto se tamo nije pojavio

Piše MOZAIK SD
22. ožujka 2024. - 20:12

Kate Middleton šokirala je javnost priznanjem da ima rak, britanski mediji sada pišu kad je njen suprug princ William saznao te informacije.

Svjetsku javnost šokirale su vijesti iz kraljevske obitelji, nakon kralja Charlesa, 42-godišnja Kate Middleton obznanila je da također ima rak.

Kate se javnosti obratila u videozapisu te rekla da se osjeća dobro i da je krenula s kemoterapijom. Kraljevska obitelj ovu je vijest tajila od siječnja, a Kate je lošu vijest doznala poslije operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta.

Princ William saznao je da njegova supruga Kate ima rak samo nekoliko trenutaka prije nego što je trebao prisustvovati komemoraciji grčkog kralja Konstantina, 27. veljače. Odsutnost princa od Walesa s događaja u kapeli St George‘s u dvorcu Windsor mnogima je bila čudna jer je otkazana u posljednji tren, ali večerašnje otkriće o princezinom zdravlju svima je rasvijetlilo zašto je izostao. 

‘Trebalo nam je vremena‘

‘‘William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da objasnimo sve Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Mojoj obitelji je trebalo nešto vremena, prostora i privatnosti‘‘, priča Kate u videu.

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.

‘‘Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači‘‘, dodala je Kate.

Još od prošlog prosinca nagađalo se što se događa s omiljenom članicom kraljevske obitelji, a sve je otišlo toliko daleko da se pojavilo bezbroj teorija zavjera.

"Za sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u bilo kojem obliku, molimo vas da ne gubite vjeru i nadu. Niste sami", poručila je Kate.

Iz Kensingtonske palače objasnili su da je video u kojem princeza objašnjava svoje stanje snimljen u srijedu u studiju BBC-ja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 16:56